Organigrama Consiliului Judetean Neamt

1

O noua dezbatere chinuie Consiliul Judetean Neamt iar politicienii nemteni tot incearca sa puncteze politic pe acest subiect . Ideea este ca din organigrama ar trebui sa dispara aproximativ 70 de pozitii dar care acum sunt vacante sau ocupate sau oricum nu conteaza caci nemtenii  sunt cam satui pana peste cap de bugetarii care vegeteaza prin birouri .
PSD-ul din inertie a intrat in jocul lui Culita Tarata si desi nevinovat, incearca sa se justifice si sa explice inutil o situatie care ii este favorabila. Ce sa faci, de dupa birou nu poti sti totdeauna ce te poate favoriza si ce nu, si de multe ori ruperea de realitatile strazii duce la un comportament total ciudat din partea politicienilor nemteni .
Ideea ca PSD vrea sa dea afara 70 de oameni a fost lansata destul de bine in spatiul public in speranta ca domnul presedinte a CJN va castiga capital politic pe aceasta discutie si va fi vazut ca cel care nu vrea concedierea bugetarilor, dar ca si discutia pe tema pretului la apa, iata ca si treaba cu organigrama scapa de sub control si nemtenii care muncesc de dimineata pana seara se intreaba de ce trebuie sa fie platiti din banii lor atatia bugetari care oricum le sunt ostili cand au nevoie de un ajutor sau de o hartie .
Din partea publicatiei noastre si a

Organigrama Consiliul Judetean Neamt
Organigrama Consiliul Judetean Neamt

cititorilor nostri ( vezi sondajul de opinie )

si chiar si din partea unora dintre  oamenii de pe strada, puteti sa dati afara bugetari pe capete ca oricum in foarte multe institutii nemtene cand intri parca esti in Jurassic Parck cu tot felul de dinozauri si dudui care au fost colege de banca cu Burebista si care se uita la tine de parca ai linge o lamaie in fata lor .
Taiati dragi consilieri judeteni organigrama la jumatate ca oricum tinerii nemteni cu facultati si masterate vand pe la standuri ca nu ai loc de antichitatile si pilosii care stau cu mileul pe calculator prin birouri .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. vasea carchelan spune

    îndemnândune la luptă împotriva trădătorilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate