Ordine și disciplină în Neamț: Nicio abatere de la regulile pandemiei nu a fost constatată de polițiști

0

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituției Prefectului Neamț, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni informativ-preventive, în scopul informării operatorilor economici și cetățenilor cu privire la noile modificări legislative.

Astfel, la data de 3 decembrie a.c., în municipiul Piatra Neamț, polițiștii au desfășurat șase acțiuni punctuale, în mediile de interes dintre care cinci au fost organizate independent de către poliţişti și patru organizate împreună cu I.J.J. Neamț. În cadrul acțiunilor poliţiştii au verificat 171 locații de interes, 8 de mijloace de transport, fiind legitimate 713 persoane.

Pe timpul desfășurării acțiunilor nu au fost constatate infracțiuni sau fapte de natură contravențională.

Polițiștii vor continua acțiunile de informare a cetățenilor și operatorilor economici și în perioada următoare, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate