„Orbul găinii” în intersecția proaspăt semaforizată de la Căciulești-Girov

7
FOTO: Emanuel P./ GRUP FACEBOOK Radar/politie/evenimente rutiere Neamț

În dimineața zilei de astăzi, 4 februarie, participanții la trafic au transmis pe un grup de facebook dedicat evenimentelor rutiere că în intersecția de la Căciulești – Girov, proaspăt semaforizată, a avut loc un accident.

Potrivit martorilor, se pare că ar fi existat și victime, iar un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, circulația fiind ușor îngreunată. În imagine se vede foarte clar că semaforul este funcțional, drumul este curățat, viteza trebuie redusă în acea intersecție, prin urmare nu există vreun motiv rațional ca asemenea evenimente în trafic să mai aibă loc.

După intervenții repetate de semnalizare a intersecției cu indicatoare rutiere, marcaje și acum, mai nou, cu semafoare, iată că „intersecția morții” continuă să facă victime. Mai e cazul să spunem că în comentarii există martori care afirmă că mai mulți șoferi trec pe roșu acolo?

Vina, începem să credem din ce în ce mai mult, e la unii posesori de permis de conducere și mai puțin la intersecția propriu-zisă sau la administratorii drumului.

Conduceți responsabil, conduceți preventiv. Viața are prioritate!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Adrian Afrasiloaiei spune

  Cea mai buna varianta,limitatoare de viteza pe carosabil ca in Irlanda sau Anglia!
  Puse 3 consecutiv si daca vine bivolu’ cu peste 60 km/h pe lânga faptul ca îsi rupe gura in volan,nu apuca sa ajunga in intersectie ca deja are jumate de masina distrusă si baia de ulei spartă! Să vezi ce se linistesc vitezomanii! Cei care fac comunitate si au condus prin Anglia sau Irlanda stiu cum sta treaba!

 2. CeahlaulNuMoare spune

  Da poată sa pună și mașina de politie zilnic ca prosti sunt destui. Bai neanderthalilor aveți oglinzi sa va uitați, semnalizări sa știe și ceilalți „prosti” ce ai de gând sa faci și cu cazanele voastre nu mai călcați pedala de accelerație ca se dezmembrează dracu și rămâneți cu curu pe pământ….. Problema e ca nu îmi pasa de voi…. Dar suntem alții care seara vrem sa ajungem acasă la familii. Toți oparitii au permis în ziua de azi…… Dar nu toți sunt șoferi

 3. Andrei Varga spune

  Absolut că și giratoriul are secretele lui întunecate însă e puțin mai sigur .
  Că mic exemplu, la Tișița, pe la 3 dimineață, odată demult, un ” coleg ” ukrainian a constatat că pentru Galați trebuie să facă stânga că înainte e Bucureștiul !
  Fără probleme de pe banda de înainte a luat brusc de volan stânga, nu m-a văzut, și singura opțiune a fost sa execut niste araturi adânci în stratul de flori din sens !
  Nici nu a oprit, nici nu l-a interesat .
  A fost o aventura întreaga operațiune de scoatere din pământ a mașinii la ora aia !
  Damn ukrainian crazy trucks driver ! 😃

 4. Andrei spune

  Iti dai seama ca, cu sens giratoriu va fii mai nasol, nu? Gandeste te ca vin nebuni noaptea cu viteza si intra in sens, Si mai ales ca langa intersectie e si clubul ala…

 5. Andrei Varga spune

  Giratoriu. Singura soluție .Unica. Pentru orice altă variantă cu bizonul român nu ai ce face .
  Și pasaj daca faci, tot cade unul de sus .
  Giratoriul face bizonul să calce surcica de frână că ține la dantură .

 6. Gabriel spune

  Nu intersecția e de vina ci nebunii care nu o văd. Nu trebuia semafor

 7. legio spune

  Am scris de nenumarate ori ca in aceasta intersectie ,numai daca esti intarziat mintal poti sa produci un accident , si daca se face ceva subteran ,chiar si atunci se vor gasi asemenea tampiti care sa produca accidente !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate