Orange România confirmă probleme cu rețeaua în județul Neamț

3

Mai mulți utilizatori ai rețelei Orange din județul Neamț declară că nu pot efectua și primi apeluri și nu au acces la date mobile. Problema pare a fi una generală în municipiul Piatra-Neamț, dar sunt probleme și în Roman, Târgu Neamț, zona Bicaz etc.

Iată răspunsul primit de la Orange România:

„Am verificat si in zona ta avem o problema tehnica la nivel de retea, ceea ce inseamna ca unii clienti pot intampina dificultati in utilizarea serviciilor voce si date pe 2G, 3G si 4G. Departamentul Tehnic face demersuri necesare pentru remedierea situatiei intr-un timp cat mai redus. Iti cerem scuze pentru neplacerile create si iti multumim pentru intelegere!”

3 Comentarii
 1. Dinu spune

  S-a vedeti la digimobil probleme su semnalul.

 2. Andras Varga spune

  Niște nesimțiți . Întâi neagă că au probleme, te trimite vreo adormita sa schimbi simul, abia după ce le explici că semnal nu are nimeni în bloc recunosc și transmit la tehnic.
  Sunt 7 ore de când în Maratei nu funcționează deloc telefoanele Orange .

 3. Marius spune

  Da, se intampla din ce in ce mai des sa pice reteaua Orange, cel putin in orasul in care locuiesc si anume Piatra Neamt. Sunt client de peste 15 ani si nu am observat sa pice atat de des precum in ultima perioada. Cineva e cam incompetent pe acolo pe la Orange…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate