Operatiunea paratrasnetul

4

Sarind peste preturi ca sa nu va apuce ameteala, doar va informam ca in urma cu ceva timp s-a inceput la Curtea Domneasca dotarea cu paratrasnete la Turnul lui Stefan Cel Mare , Muzeul de Etnografie , Muzeul de Arta si Teatrul Tineretului .
Paratrasnetele montate nu sunt doar niste sarme in vant, sunt tehnologii de ultima generatie cu performante deosebite, ceea ce nu justifica sub nicio forma montarea pe toate cladirile din zona, deoarece odata pus cel de pe turn nu mai este nevoie de absolut nimic pe o raza de multe zeci de metri .
   
Ca sa nu fim luati iarasi de carcotasi am trecut cu vederea pretul acestor dispozitive, am trecut cu vederea si inutilitatea lor , renuntand la momentul respectiv la ideea unui articol pe aceasta tema. Dar ieri am observat ca dupa ce au fost frumos montate , acum au inceput sa dispara si primul dat jos a fost cel de la Muzeul de Etnografie.
Speram ca acesta sa fie un caz izolat si daca tot s-a platit achizitionarea si instalarea poate totusi nu are nimeni nevoie in alta parte de el si va aparea din nou inainte ca sa faca picioare si instalatiile antifulger de pe celelalte cladiri din zona.

Satocrac Vasile

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. pietreanul spune

  Sa stiti ca le este frica celor din jur prefectura,primarie sa nu cumva sa fie trasniti dar se poate sa-i trasneasca DNA-ul,mai stii !!

 2. zinaida spune

  paratrasnetele is bune…..dar nu asa de multe la un loc

 3. iosub janel spune

  500 de ani nu a trasnit in turnul lui Stefan Cel Mare si era necesar ca dintr-o data sa puna cineva si un paratrasnet!!! Noroc de administratia locala ca s-a gandit la inventatorul paratrasnetului Benjamin Franclin!!

 4. popa gheorghe adrian spune

  Inca o afacere ce poarta emblema inregistrata la OSIM, Stefan & co.
  Nu se mai stie unde sa se duca banii fraierilor care cotizeaza la taxe si impozite si la alte firme.
  Mi-e greata de orasul asta…sau mai bine zis de OAMENII ASTIA!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate