Opel Insignia este prima masina cu Gps in limba romana

0

opel..Ani la rand, diferite gadgeturi, de la telefoane la sisteme de navigatie, n-au putut oferi si servicii in limba romana. Cu atat mai mare ne era frustrarea cand gaseam pe hartile din masina toate graiurile Europei, care se opreau mereu pe granita de vest. Opel e primul producator strain care schimba acest lucru.

Lucrurile mici si detaliile sunt la ora actuala principalele modalitati prin care unele marci auto se pot diferentia sensibil de vecinii de pe segment.

Opel nu face exceptie de la acest lucru, iar cel mai bun exemplu este faptul ca producatorul de la Russelheim a decis in sfarsit sa sparga gheata si sa aduca in Romania facilitati la care in trecutul apropiat inca nu indrazneam sa ne gandim.

Asa stau lucrurile cu Opel Insignia, care se pregateste de lansarea pe piata interna avand mai multe functii cu totul noi la interior. Cel mai important lucru este insa faptul ca sistemul de navigatie vorbeste acum in limba romana si poate fi inteles de toata lumea.

Totodata, masina aduce cu sine un sistem infotainment compatibil cu smartphone-ul sau tableta. Poate extrage oricand informatii din agenda. Meniul disponibil pe Opel Insignia poate fi stabilit pentru limba romana si navigatia in limba romana este de acum oferita pentru piata locala.

Sistemul are instalate toate hartile Europei si informatii precum limitarile de viteza sunt inregistrate de sistemul Opel Eye.

Hartile sunt afisate prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inci, iar cel de la volan poate introduce cautarea unei adrese, fara a fi nevoit sa-si ia privirea de la drum. De asemenea, exista si comanda vocala, in timp ce sistemul de infotainment IntelliLink asigura inclusiv accesul la internet, atunci cand esti in trafic.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate