Omorâtă noaptea trecută sub ochii copilașului de 4 ani. Micuțul a văzut cum tatăl i-a înjunghiat mama…în inimă

0
Imagine ilustrativă

Lipsa autocontrolului și gelozia (justificată sau nu) duc la gesturi reprobabile. Din nefericire, pe lângă miile sau zecile de mii de vieți curmate brusc, într-un mod absolut odios, tot atâtea vor rămâne cu traume greu de gestionat.

Se presupune că un părinte ar trebui să își cruțe copilul de tot ceea ce e rău în lumea asta pentru că, la drept vorbind, asta e datoria primordială. Cei mici nu ar trebui să știe despre lipsurile cu care se confruntă părinții, despre sacrificiile făcute și cu atât mai puțin nu ar trebui să asiste la certuri, scandaluri, bătăi sau alte evenimente care ar putea destabiliza un psihic atât de fragil.

De multe ori femeile (unele, cel puțin, nu putem generaliza) care sunt supuse abuzurilor găsesc tăria de a ieși din acest cerc vicios – dacă nu pentru ele însele, măcar pentru copiii care merită o viață liniștită. Din păcate însă, iată că acest lucru nu este mereu suficient.

Un copilaș de numai 4 ani a asistat la o scenă absolut șocantă: tatăl gelos i-a omorât mama fără a ține cont pentru un moment de prezența lui sau de consecințele acestui gest. Totul s-a petrecut noaptea trecută într-o comună din Vaslui. Tânăra se despărţise de bărbat în urmă cu trei ani şi trăia acum cu chirie, alături de copii, într-o altă casă. În zadar. Agresorul a găsit-o și mânat de o gelozie extremă a înjunghiat-o în inimă. A fugit imediat după ce a comis fapta însă a fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu.

„Era gelos, gelos. Are 3 copii. Un copil de 4 ani a văzut toată crima. Ferească Dumnezeu!”, spune proprietara locuinţei, citată de presa centrală. Femeia e încă în stare de şoc. Ea a fost cea care a descoperit crima. Se dusese în casa mamei sale, unde tânăra de 35 de ani stătea în chirie. A găsit-o într-o baltă de sânge. Singurul martor al crimei a fost copilul de 4 ani al victimei.

„A găsit pacienta fără semne vitale şi prezentând o plagă înjunghiată la nivelul cordului. Se pare că a fost descoperită mult prea târziu, mai mult de o oră”, a declarat Daniel Ungureanu, medic la SAJ Vaslui. Femeia se mutase în comuna Zorleni de trei ani, după ce a fugit de soţ. Aveau trei copii împreună, unul de 4 ani şi doi mai mari, de 17 şi 19 ani. Aseară, bărbatul de 45 de ani a intrat în casă pe ascuns şi a ucis-o. A fugit imediat după faptă.

Ce se va alege de acest copil acum? Cum poți explica unui pui de om tot ceea ce s-a petrecut sub ochii lui fără a râmâne cu traume ireversibile?

Mai multe despre acest caz șocant AICI – CLICK.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate