Oficiosul cotidian „Ceahlaul” a fost vandut astazi

4

Conform unor surse de incredere dar care isi pastreaza anonimatul, oficiosul cotidian „Ceahlaul” a fost vandut astazi, sau mai bine zis, pachetul majoritar de actiuni de peste 75% au fost luate de „cineva” cu o suma undeva in jurul a 100.000 euro . Activitatea de preluare a cotidianului nu este inca finalizata in acte , actiune ce se va definitiva in urmatoarea perioada .

Sa nu uitam ca vorbim de cel mai mare brand jurnalistic din Neamt din toate timpurile . Pretul de 100.000 euro , din punctul nostru de vedere este mai mic si de cat valoarea cladirii care intra si ea in pretul actiunilor . Este  ca si cum cineva a mers la cumparaturi si a primit in loc de o sacosa gratuita , ziarul Ceahlaul .
Sa vedem acum ce ganduri are noul actionariat, deoarece, presupunem ca nu investeste nimeni atatia bani fara un plan si speram ca planul sa fie unul politic sau de imagine, ca daca e un plan pur economic, ziarul Ceahlaul va fi inchis sau va deveni bi-anual.
Oficiali ziarului „Ceahlaul” au negat aceasta preluare a pachetului majoritar de actiuni . Vom vedea in urmatoarea perioada ce se va intampla .
Aceleasi surse ne spun ca  se incearca impunerea unui director ce mai conduce la aceasta ora un post TV local si ca ziarul Ceahlaul va fi preluat in acte de o firma de paza .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. vasile spune

  Probabil voi mai avea posibilitatea de a consuma articole din creatia lui Viorel de mult ceace scrie imi place .-

 2. codrin spune

  Din sursele mele, ziarul a fost achizitionat de Misaila, patronul firmei de paza Grup Est Security. Se stie ca este mana in mana cu Stefan, deci ziarul Ceahlaul va face (in continuare) cum zice acesta.

 3. marius spune

  Pacat de ziarul Ceahlaul un etalon odata pentru ziaristica nemteana,dar,care,odata cu trecerea anilor devenise caduc.
  motive pentru explicarea disparitiei ar putea fi multe:
  lipsa stirilor cu impact social major de la noi din comunitatea nemteana,ziarul facand din pacate politica editoriala a mai marilor din primarie si CL,astfel ca ,asemenea celorlalte publicatii asa zis independente o scalda „langa-danga” tiparind stiri culese de prin publicatiile centrale.
  Apoi ,daca citeai Realitatea, citeai Monitorul citeai Ceahlaul.
  asta-i umila mea parere de cititor ocazional al publicatiilor de mai sus.
  Apoi a intervenit problema pecuniara,multora scazandu-le veniturile si astfel trebuind sa renunte treptat la ziar in favoarea celor centrale,care ,repet aduceau stiri mai proaspete si mai de impact(vezi trustul Intact)
  Chiar daca se va vinde ,noii proprietari vor trebui sa””joace tare”ca sa folosesc un eufemism,pentru ca pietreanul si nu numai el va dori politica(dedesubturi)in timp real,can-can,dezvaluiri incendiare ,pe care sa le afle azi dimineata de la ziarul de acasa.Altfel Ceahlaul sau cum se va chema va deveni incet,incet un musuroi de furnici.
  Si ar fi pacat.
  Daca ziarul nu va mai fi,atunci un smecher s-facut cu o locuinta faina la marginea pietricicai,care altfel l-ar fi costat de cateva ori mai mult.
  Sa lasam timpul sa curga si vom vedea.
  In tara asta unde de 22 ani nu se mai dezvolta nimic autohton ce-ar mai conta un ziar si o cladire vandute pe nimic.

 4. nationalistu` spune

  E democratie.Deh! Nu trebuie sa ne manipuleze si pe noi cineva cumva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate