Ofertă la fapte bune! Un mărțișor cadou pentru o cauză nobilă

0

Fenomenul animalelor abandonate pe străzi care se înmulțesc necontrolat reprezintă în continuare o problemă deloc de neglijat pentru orașul nostru. Dezbătută în repetate rânduri, situația câinilor și a pisicilor nesterilizate reprezintă o prioritate pentru Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț (CIAN), un grup de voluntari care încearcă din răsputeri să combată efectele inconștienței colective.

În acest sens, acești oameni cu suflet mare care duc o luptă sisifică au anunțat organizarea unei campanii gratuite de sterilizare, campanie care va fi susținută cu ajutorul donațiilor celor care înțeleg necesitatea unui astfel de proiect.

Cum primăvara bate la ușă iar tradiția spune că a oferi un mărțisor este un gest pe care fiecare dintre noi îl face, vă invităm să urmăriți pagina de facebook CIAN (click aici) pentru a vedea cu câtă dragoste au realizat acești voluntari mărțisoare sută la sută hand-made, ceea ce cu siguranță nu veți găsi nicăieri în comerț. Albumul integral îl găsiți aici (click).

În schimbul unei donații care va merge exclusiv în fondul campaniei de sterilizări, veți primi un mărțișor inedit, la alegere, din cele lucrate manual. Haideți să ne implicăm cu toții și să sprijinim efortul acestor tineri care își sacrifică timpul liber, casele, veniturile, locurile de muncă, viața personală pentru un scop atât de nobil.

Nu există o sumă impusă, fiecare este liber să doneze atât cât consideră de cuviință. Pentru orice sumă donată veți primi, pe lângă mărțisorul promis, și chitanța aferentă sumei donate.

Proiectul CIAN este disponibil aici.

Puteți dona și direct în contul bancar în RON

ASOCIAȚIA FUTURE
CUI: 21283970
IBAN: RO19RNCB0196075449710001
BANCA: BCR Piatra-Neamț

Pentru a dona 2% până pe 15 martie 2019 click aici – https://www.facebook.com/CIAN.Romania/posts/614055489052038

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate