Oferă și tu o masă caldă oamenilor fără adăpost din Piatra-Neamț

1

,,Nu contează cât de mult dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire!” ~ Maica Tereza

Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger, împreună cu voluntarii ei, pe lângă multele acțiuni de implicare în rezolvarea unor cazuri sociale și medicale, au găsit timp și pentru oamenii străzii din Piatra-Neamț, cazați în adăpostul pus la dispoziție de primărie și Direcția de Asistență Socială Piatra-Neamț. De când a venit frigul, acești oameni primesc o masă caldă cu ajutorul voluntarilor. Și dacă tot e luna dăruirii, Carmen Suciu vă invită la voluntariat și la oferirea unei mese calde pe zi acestor oameni fără cămin.

„A dărui înseamnă a primi. Aceasta este legea Iubirii. Datorită acestei legi, ori de câte ori ne dăruim Iubirea altor persoane noi avem de câştigat, şi tot ceea ce dăruim noi primim în egală măsură. Legea Iubirii are la bază principiul abundenţei: Iubirea ne umple în permanenţă la capacitate maximă, revărsându-se în afara noastră. Rezerva noastră de Iubire nu se epuizează niciodată.

DAS Piatra-Neamt, o institutie cu oameni buni, primitori, oameni in slujba altor oameni. O institutie in care te intimpina de la usa compasiunea si preocuparea de cel aflat in dificultate. Doamna director Berea Ana, e un om care niciodata nu se da in laturi de la vreun caz, mereu pregatita in a ajuta, a fi acolo unde este nevoie de o mana data unui om aflat in dificultate. Am fost in multe actiuni impreuna, insa aceasta, adapostul pentru oamenii strazii, este una de suflet, una in care simti cum iti implinesti sufletul cu o infinita impacare.

Asta seara au gatit pentru ei voluntarele noastre Claudia Filip si Bianca Veleşcu, carora le multumim. Eu si voluntara Nadia Helmigeanu am pregatit sandvișuri si ceai ferbinte. Ma bucura infinit unirea in iubire de om, ma bucura infinit cand vad autoritatile cum sustin, uneori cu eforturi mari, ca acesti oameni sa aiba un pat, o baie, haine curate, produse de igiena, sa nu inghete prin catacombe.

Multumesc domnului primar, Dragos Chitic, pentru implicarea si daruirea pentru a salva aceste vieti oropsite. Multumesc doamnei director Ana Berea si intregii echipe DAS Piatra Neamt. Multumesc voluntarilor ingerilor pentru iubirea neconditionata si daruirea pentru cel aflat in dificultate.

Dorim sa construim impreuna o punte de iubire, sa le fim alaturi cu o masa calda acestor napastuiti, sa nu judecam, sa lasam sufletul sa aleaga. Sa daruim, pur si simplu. Cei care doresc sa ni se alature in acest proiect ii asteptam cu drag. O masa calda oferita cuiva care nu are iti incalzeste tie sufletul.”, a declarat Carmen Suciu.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Onelian dalmatio spune

    A mai lăsat D-zeu și oameni cu suflet și inimă în acest popor….că cei ce conduc destinele acestei nații nu le pasă decât de ei.Vă mulțumim că existați oameni adevărați și devotați semenilor voștri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate