Observatorul de pe Cozla luat la ochi de anchetatori

5

Minune a arhitecturii abstract-inutile, observatorul de pe drumul ce duce la Gospodine este o operă de artă în care s-au investit foarte mulți bani, rezultatul fiind acela de a face inutilizabil un loc de promenadă.
Problema luată la ochi de anchetatorii instituțiilor statului se referă la modul de alocare a banilor pentru această amenajare unde se pare că s-au cam zăpăcit lucrurile care au început pe o discuție legată de un proiect european care nu s-a mai finalizat, banii nu s-au încasat, dar primăria a apucat să facă investiții și așa mai departe …
Oricum vor sta lucrurile, procurorii pe masa cărora se află acest dosar vor trebui să facă o comisie mixtă în care să includă cel puțin un psiholog și un psihiatru care să poată spune ce a fost în capul celui care a proiectat și mai ales a celor care au semnat un referat de necesitate pentru o asemenea gogomănie.

observator

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. cititor 40 spune

  De unde credeti, ca provin banii ,pt.campaniile electorale ale pdl?De unde a strans Gigi bani pt campania lui base?Va place culoarea pe care o are acum pdl-ul?Oare chiar se vor mai gasi prosti, sa voteze pnl, in actuala formula?Intrebati-l pe bietul Slic, cati bani trebuie sa mai ia de la primarie.

 2. mickey999 spune

  Oh , nu!
  Nu din nou „Observatorul” hahahahahahaha

 3. xx spune

  A avut cindva si balustrade de inox(in inima padurii) si sticla

 4. Mos Craciun spune

  Seamana mai mult cu reduta de la Plevna…

 5. Radu spune

  Pare a fi o poarta stelara, e adevarat, un model mai vechi, de la second. Ce sa-i faci, daca nu sunt bani …

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate