Oaspeți de seamă la Primăria municipiului Piatra-Neamț

0

Aseară, cinematograful Dacia a fost gazda proiecției de gală a filmului „Octav”, un proiect susținut financiar de Primăria municipiului Piatra-Neamț.

Spectatorii nemțeni au avut ocazia să vizioneze filmul în compania lui Marcel Iureș, actorul principal din „Octav”, și a regizorului Serge Ioan Celebidachi, care este și co-scenaristul acestui film.

Evenimentul realizat de Asociația Cultural-Educativă „ACIS” își propune să ofere publicului posibilitatea de a-și cunoaște mult mai direct valorile artistice care au contribuit la reușita acestui proiect cinematografic.

Înainte de întâlnirea cu publicul, actorul Marcel Iureș și regizorul Serge Ioan Celebidachi au fost invitații speciali ai primarului Dragoș Chitic, care a ținut să le ureze bun-venit în orașul Piatra-Neamț.

Îmi doresc cât mai multe astfel de evenimente la Piatra-Neamț, evenimente de calitate care să răspundă nevoilor locuitorilor acestui frumos oraș. ”,  a precizat primarul Dragoș Chitic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate