Oare cine sunt mai autistii? Ei sau noi ?

1

autism-neamt

Miercuri seara la ora 18.00 s-a anuntat marcarea Zilei Internationale a Constientizarii Autismului. Manifestarea ar fi trebuit sa aiba loc la  turnul lui Stefan cel Mare, numai ca la ora 18.00, in afara de doi oameni si noi cei de la ziarpiatraneamt.ro, nu mai era nimeni… poate au venit mai tarziu.
Cred ca politicienii si cei din administratia locala ar trebui sa fie mai receptivi si mult mai aproape de acesti oameni cu probleme.
Daca dam la o parte afectiunea medicala, se poate observa ca aceleasi simptome de autism le au si majoritatea alesilor locali care traiesc intr-o lume a lor, nu poti comunica cu ei si nici nu dau semne ca s-ar indrepta.
Stau si ma intreb cine sunt mai autisti? Ei, care sunt bolnavi sau noi care ne inchidem in lumea noastra in mod constient si nu vrem sa auzim de ei ?

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. razvan spune

    Au venit dar putin mai tarziu… am fost si eu de altfel, impreuna cu cativa dintre cei care si-au devotat viata ptr a ajuta pe cei care sufera de autism. Nu multa lume stie despre ce este vorba, asta din ce am observat eu ieri, dar cu putina speranta poate aceasta fundatie va beneficia de putin ajutor din partea celor care vor sa ajute copii cu autism

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate