S-a dat startul proiectului de mentorat „Viitorul ești tu!”

0
Oana Bulai - Viitorul ești tu

Oana Bulai și-a făcut școală de leadership

Cunoscută mai ales prin activitatea politică și administrativă, Oana Bulai e un nume cu rezonanță în județul Neamț, prin prisma funcțiilor pe care le-a ocupat în administrația locală începând de la consilier local al municipiului Roman, consilier județean și până la administrator public al județului Neamț, a doua funcție ca importanță la nivel decizional.

De departe, cea mai importantă poziție în care a fost și a acumulat experiență Oana Bulai , a fost cea din Guvern. Din martie 2018, ea a fost Consilier de Stat cu rang de ministru al premierului României. Licențiată în Administrație Publică și cu un master în „Psihologie politică și leadership în administrație”, Oana Bulai este și formator acreditat și a ținut cursuri de dezvoltare personală. Postură din care a scris și cartea „Tu”, în care poți afla pas cu pas cum să îți depășești limitele și să ai succes.

Cu un CV impresionant din care noi am enumerat doar o parte din pozițiile publice fără să mai amintim de diplomele și calificările pe care le are, Oana Bulai a revenit în orașul ei de suflet, Roman, și a dat startul unui proiect deosebit pentru comunitate: „Viitorul ești tu!”.

Oana Bulai - Viitorul ești tu

Conceptul pe care ea îl aduce în Neamț este unul foarte apreciat și de succes în multe țări din lume și presupune oferirea de modele și oportunități motivaționale tinerilor. Mai pe înțelesul tuturor, Oana Bulai adună tineri la întâlniri, cursuri, seminarii unde sunt invitate personalități care le explică cum pot evolua pe plan personal, cum se pot defini ca lideri, cum pot să își descopere singuri punctele tari ca să le poată exploata.

Oana Bulai, fără să ceară nimic în schimb, simte nevoia să ajute și pe alții să se ridice și vrea să dea și altora din propria experiență. Mai mult de atât, vrea să îi îndrume pe tineri să își aleagă inteligent drumul în viață, învățând de la cei mai buni. E prima oară când cineva face așa ceva în Neamț și sperăm să devină un exemplu.

Prima întâlnire a avut loc pe 18 ianuarie, cu 67 de tineri din Roman care au umplut sala pusă la dispoziție de Fundația Episcop Melchisedec, partener în acest proiect.

Oana Bulai - Viitorul ești tu

„Viitorul ești tu!” este adresat tuturor celor care vor să învețe să fie lideri, să aibă succes folosindu-și atuurile, să își descopere calitățile și să se autodepășească, fiind, de asemenea, un exemplu bun de urmat pentru ceilalți. În cadrul programului vor avea loc training-uri și workshop-uri gratuite, prin care tinerii „vor învăța să depășească bariere: birocrație, adversități, contradicții. ”

Oana Bulai are și parteneri în demersul său. Primul invitat a fost un specialist în Comunicare de la București, Tudor Artenie, care le-a prezentat tinerilor un curs introductiv în Marketing, PR și comunicare. La următoarele traininguri Oana Bulai vrea să lărgească paleta de cursuri, astfel încât cei prezenți să intre în contact cu profesioniști din mai multe domenii.

Oana Bulai - Viitorul ești tu

Se pare că atelierul s-a dovedit a fi extrem de interactiv și a captivat tinerii participanți. „În fiecare tânăr stă „ascuns” un super-erou. Astăzi i-am descoperit pe primii 67!”, a precizat Oana Bulai.

Oana Bulai - Viitorul ești tu

Target-ul final al Oanei Bulai este să creeze o echipă de 300 de tineri, alături de care să demareze mai multe proiecte pentru comunitatea romașcană. În declarațiile publice despre acest proiect, ea a spus că tinerii sunt cea mai valoroasă resursă a unei națiuni. Prin urmare, vrea să „sape” după acest filon de aur al Romanului și să îl pună în valoare.

Ca în filmul acela celebru. 300 de tineri din Roman vor face parte din proiectul Viitorul ești TU! Și vom schimba lumea noastră în bine! Îi rog pe toți cei care sunt interesați să se alăture acestui proiect să îmi scrie aici pe Messenger (click aici).”, a conchis Oana Bulai.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate