Oana Bulai a reușit să facă la Roman ceva unic în România

0

Pe 22 februarie a avut loc cea de-a treia ediție a unui eveniment unic în România „Viitorul ești TU”, la Roman. Evenimentul a constat în mai multe întâlniri cu tineri cărora li s-a deschis orizontul spre zona de leadership și a oportunităților de a avea un viitor de succes.

Dincolo de valoarea incontestabilă a profesioniștilor care au vorbit tinerilor alături de Oana Bulai, succesul evenimentului se vede din cifre. La prima întâlnire au participat 67 de tineri și la a treia erau deja 323. Ca să înțelegeți mai bine ce înseamnă să aduni peste 300 de copii în mod voluntar la o activitate în orașul Roman, vă spunem că atunci când vine Moș Crăciun în parc la Roman să dea cadouri copiilor nu se strâng mai mult de 50.

Într-un context social dominat de instabilitate, cu un sistem educațional foarte rigid care nu permite copiilor să viseze, și într-o țară unde să faci carieră pare un deziderat irealizabil, ce a făcut Oana Bulai pentru acești copii este mult mai important decât pare.

E foarte important ca un copil să afle că mintea lui poate genera un viitor al tuturor posibilităților dacă își descoperă punctele forte și le exploatează rațional și mai ales le exploatează cu încredere în propriile forțe. Asta a făcut Oana Bulai prin proiectul ei „Viitorul ești TU”. A învățat copiii să ridice privirea și să privească spre orizont.

Nu știm cât de mult au înțeles copiii din ce li s-a spus sau li s-a prezentat, dar am fost de față și am văzut interacțiune. Am văzut copii care puneau întrebări foarte bune. Am văzut tineri interesați de dezvoltarea personală. Am văzut tineri care și-au notat lucruri. Am văzut tineri veniți voluntar la un eveniment pe care ei l-au considerat util și dacă ceva a reușit să capteze atenția și mai ales interesul unor tineri, acel ceva e categoric ceea ce le trebuie și ceea ce așteptau.

Iosub Robert

PS: Oana Bulai este implicată politic la PSD și nu este nici pe departe unul dintre politicienii promovați periodic de noi, ba chiar este unul dintre politicienii cu care ne-am contrazis de cele mai multe ori. Cu toate acestea, să aduni 300 de copii și să mai și faci ceva pentru ei este o performață foarte greu de realizat și nu trebuie trecută cu vederea. Sperăm ca la următoarele alegeri, PSD Roman să se prezinte în fața tuturor cu astfel de oameni care vorbesc despre leadership și nu despre ”băi frățică”.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate