”Oamenii din primărie, inclusiv primarul, au o boală”

13

”Oamenii din primărie, inclusiv primarul, au o boală” Așa scrie în ”planul de urgență pentru Piatra Neamț” a PNL-istului Andrei Ignat.Andrei-Ignat--13

”Oamenii din primărie, inclusiv primarul, au o boală: uită că ei sunt slujbaşii cetăţenilor, şi nu invers. De aici, clientelismul politic, nepotismul şi dispreţul faţă de cetăţen. Lucurile trebuie schimbate. Eşti muncitor şi corect, rămâi în funcţie, indiferent de culoarea ta politică. Eşti leneş şi hoţ, zbori, chiar dacă eşti frate cu primarul! Şi, mai ales, ai grijă, funcţionarule, să respecți cetățeanul, pentru că el este adevăratul tău patron!”

Indiferent de opiniile noastre despre inițiativele electorale ale domnului Ignat, este de apreciat că folosește sintagma ”inclusiv primarul”, deși primarul actual, Dragoș Chitic, este colegul sau de partid.
Are sau nu dreptate domnul Ignat, rămâne sau nu la PNL, va avea sau nu succes electoral, sunt lucruri care se vor lămuri în timp. Cert este că deocamdată dovedește că are sânge în instalație și că la PNL nu mai au băieții nici un instalator.

Pentru curajul domnului Ignat, care riscă să ajungă singurul PNL-ist din istoria liberalilor care să fie dat afară din același partid de două ori, vă prezentăm integral și fără să comentăm, proiectul de candidat al domnului Ignat Andrei la Primăria Piatra Neamț.

Planul de urgență „ANDREI IGNAT” pentru PIATRA NEAMȚ

SOLUŢIA NR. 1: Parcurile industriale, prioritate de grad zero

Parcurile industriale sunt singura soluţie de relansare economică a oraşului nostru. Atât în perimetrul oraşului, cât şi în imediata apropiere, avem terenuri care permit amenajarea de parcuri industriale, primăriei revenindu-i obligaţia de a pune la dispoziţia investitorilor reţelele de utilități şi căile de acces.

SOLUŢIA NR. 2: Apă mai ieftină

Pe nedrept, noi, pietrenii, plătim metrul cub de apă mult mai scump decât locuitorii altor oraşe, suportând și pierderile înregistrate de Apaserv în tot județul. Trebuie să i se impună acestei companii contorizarea individuală, la punctul de consum, a cetățenilor, dar și reducerea cheltuielilor cu birocrația proprie, ori stoparea furtului banilor publici prin supraevaluarea investițiilor.

SOLUŢIA NR. 3: O primărie fără clientelism politic, fără nepotism, şi cu respect faţă de cetăţean

Oamenii din primărie, inclusiv primarul, au o boală: uită că ei sunt slujbaşii cetăţenilor, şi nu invers. De aici, clientelismul politic, nepotismul şi dispreţul faţă de cetăţen. Lucurile trebuie schimbate. Eşti muncitor şi corect, rămâi în funcţie, indiferent de culoarea ta politică. Eşti leneş şi hoţ, zbori, chiar dacă eşti frate cu primarul! Şi, mai ales, ai grijă, funcţionarule, să respecți cetățeanul, pentru că el este adevăratul tău patron!

SOLUŢIA NR. 4: Dezvoltare de la margine spre centru

Timp de zece ani, prioritatea primăriei a fost dezvoltarea zonei centrale a oraşului. Această abordare trebuie schimbată. Trebuie să dezvoltăm cartierele mărginaşe (străzi asfaltate, utilităţi, parcuri şi spaţii verzi amenajate), pentru că numai aşa putem vorbi de creşterea calităţii vieţii în Piatra Neamţ.

SOLUŢIA NR. 5: Un oraș mai sigur

Cu toții ne rușinăm de faptul că Piatra Neamț a ajuns să fie cunoscut ca orașul în care interlopii și-au făcut academie de infractori. Cu toții ne temem pentru siguranța noastră, în fața micilor infractori care ne buzunăresc ziua în amiaza mare. De aceea, întărirea poliției locale va fi o prioritate a mea, ca viitor primar.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
13 Comentarii
 1. Lolita spune

  De ignat sa-mi taiati cordonul ombilical. Vreau sa ma eliberez de copilul asta politic ce nu mai creste in veci.

 2. SELIM spune

  Vise..vise si iar …vise pentru dl. Ignat !!!!

 3. xx spune

  Punctul 4 este copiat de la Pinalti care chiar a facut cite ceva in acest sens

 4. Vasile spune

  Dn IGNAT ANDREI ,
  Are 2 firme pe care le-a dus in insolventa si faliment din urma cărora a beneficiat de foloase materiale si banesti prin neplata la furnizori , câteva miliarde . Bun administrator , bun .
  Profilul Dn Ignat este umbrit de MINCIUNA , TUPEU , SLAB PREGĂTIT SI VISATOR .
  Votati cei ce va asemanati

 5. GABI spune

  NU STIU de ce dar cu ce sustine la punctul 5 ,seamana ,aduce cu NECHITA de la IASI , decat sa intaresti Locala Dl Ignat ,mai degraba cautati o locatie ptr o Scoala , centru de Corectie ,cel vechi e sediul SEIP . Evidenta Populatiei , cea a copiilor infractori nu se mai stie Evidenta desigur , nu altceva .

 6. FLORIN spune

  PNL-ul nu are nici o credibilitate sustinindu-l pe acest Chitic.

  ZERO BARAT

  Acest domn Chitic,pus de Pinalti la primarie pentru a acoperi xxxxx colosale din ultimii 10 ani … lucreaza cu aceeasi administratie care a distrus orasul…fara sa ia NICI o pozitie vizavi de ACEASTA SITUATIE.

  L-ati auzit vb pe Chitic de jaful colosal care s-a petrecut in Neamt?

  NU,bineinteles..nu are voie, pentru ca face parte din sistemul mafiot care a devalizat acest oras…pai cum e posibil sa iei o primarie in faliment si tu sa nu spui nimic de motivele pentru care e in faliment si cine sunt responsabilii?

  Iar in plus,tu lucrezi cu aceeasi oameni care au distrus prin coruptie si incompetenta acest oras????

  Cum am putea vota un asemenea om in fruntea orasului?sau un asemenea partid iresponsabil,adica PNL?

  Inca o data daca mai era nevoie ne este demonstrat ca aceste partide vezi.PNL/PDL/PSD au un singur scop pentru a ajunge la guvernare… anume, accesul si sifonarea bugetelor locale.

  Ii doare in fund de pupatorii de ciolane.Oricum,asta si merita.

 7. Ion Românu' spune

  Domnule Robert, intreaba-l pe Ignat ce „performante” au avut firmele la care a fost asociat/actionar. Va spun eu: zero!!! Intrebare: daca nu a stiut/putut sa managerieze propriile firme, va putea face asta cu un oras?? Hai sa fim seriosi!

  1. Dan spune

   Daca se asocia cu Pinalti sigur nu dadea faliment.Toata mafia portocalie a prosperat pe vremea infractorului Pinalti.

 8. maciuk spune

  Pana acum ceva timp (a se citi una zi) aveai un altfel de scris desprie Ignat. Acum vad o schimbare de cel putin 789650 grade. A reusit sa te unga ?

  ADMIN: Nu ai înțeles nimic… mai citește odată articolul și dacă nici așa nu înțelegi …închide calculatorul 🙂

 9. Razvan spune

  Aia cu apa mai ieftina e o gluma cred. Nu Ignat votase cu manuta sus majorarile de tarife ale apei? E o ironie si bataie de joc sa faci sloganul campaniei tale un obiect exact opus a ceea ce ai dovedit ca ai facut, ignat.
  De la mine ai o bila neagra, impreuna cu chitic si compania.

  1. Anonim spune

   Doua,mai are una de la mine.

   1. Mos Craciun spune

    Trei.

    1. Lolita spune

     Patru

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate