O tânără a ajuns la UPU după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină (Piatra Neamț)

2

În perioada 21-26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Neamț și cei ai polițiilor municipale și orășenești au acționat pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale, referitoare la operațiunile pirotehnice, precum și pentru prevenirea şi combaterea comiterii de infracțiuni, în special furturi din buzunare, în zonele aglomerate, datorită afluxului mare de persoane,.

Polițiștii au efectuat peste 50 de controale, la persoane fizice si juridice ce comercializau articole pirotehnice, fiind depistate în flagrant 3 persoane care efectuau operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

În toate cauzele, au fost întocmite un dosare penale, materialele pirotehnice identificate fiind indisponibilizate.

***

Vă prezentăm un exemplu cu privire la efectele negative, pe care utilizarea improprie a materialelor pirotehnice, o poate avea asupra sănătății:

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați telefonic, de către reprezentanții Spitalului Județean Neamț, cu privire la faptul că la unitatea de primiri urgențe se află o persoana de sex feminin, care acuză dureri la urechea stângă, provocate de zgomotul unei petarde.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în timp ce tânăra, în vârstă de 19 ani, din Dobreni, se afla în autoturismul personal, în parcarea unui complex comercial din Piatra Neamţ, având portiera şoferului deschisă, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi aruncat o petardă în interiorul habitaclului autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, bărbatul de 48 de ani fiind sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 3.000 lei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Plai cu boi spune

    Cel puțin 6 luni cu executare ar fi mai ok. Nu trebuie iertați asemenea specimene.

  2. Un cetatean spune

    Sa vedeți pe aleea caisilor dupa orele 18 ce fac un grup de copii!!!(16-20ani) arunca în scara blocurilor petarde și…mare distracție.aseara majoritare erau fetele.baietii minoritari ..așadar..camere de luat vederi sunt.de identificat e ușor.totul e sa existe vointa.btw…se refugiază în parculetul de la turn..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate