O secundă de neatenție plătită scump: Accident de muncă MORTAL, în Neamț

0
imagine ilustrativă

Ieri, 28 octombrie, în jurul orei 16:25, prin apel la 112, a fost solicitat sprijinul autorităților pentru salvarea unui bărbat care a fost lovit în zona capului de un arbore, într-o pădure din comuna Pipirig. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul ISU Neamț, IPJ și SAJ Neamț.

Ajunși la locul indicat, membrii echipajelor de intervenție au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Pipirig, se află în stare de inconștiență. Din nefericire, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț pentru efectuarea necropsiei.

Comisar Șef Irina Constantin (IPJ Neamț) a declarat că în urma evenimentului au fost sesizați și reprezentanții ITM Neamț, dat fiind faptul că bărbatul era angajat la o societate privată care desfășura activități de exploatare în zona respectivă. Polițiștii vor continua cercetările.

Sincere condoleanțe familiei…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate