O primărie a vândut 1.000 mp cu 1.000 lei

7

Actualul primar de la Gârcina – Neamț se luptă cu fantomele fostei administrații locale care a vândut nu doar terenurile primăriei, ci si terenurile proprietate a oamenilor din comună. E o nebunie totală ce e cu terenurile acolo, iar actuala conducere a primăriei este într-o situație foarte grea, deoarece mulți dintre beneficiarii terenurilor sunt persoane importante, politicieni, procurori, judecători și securiști.

Recent am mai intrat în posesia unor acte care ne arată cum un teren intravilan de 1.000 mp, din vatra satului, a fost evaluat și vândut cu 1.000 lei. Oare chiar nici o instituție a statului român nu vede că la Neamț s-au vândut terenuri mai ieftin ca în deșert?

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
7 Comentarii
 1. Andrei spune

  Foarte interesant este faptul ca s-a vandut un drum public care avea dexci utilitate publica! Cum se vand drumurile in Gircina? Pe acel drum cred ca inainte circulau niste oamei. Poate aveau si cale de acces de la acel drum… ce s-a intamplat cu acei oameni? Teren arabil si faneata in vatra satului? La acest pret, primaria nu a fost prejudiciata? Mai sunt drumuri de vanzare?

 2. Unul spune

  Multi care au cumparat pe gratis terenuri de la primarie stau si asteapta prescriptia faptelor

 3. Mihai spune

  Toate terenurile sa fie restituite iar proprietarii sa fie despăgubiți cu sumele din contractele de vânzare cumpărare.

 4. George spune

  Aurora in toate aceste actiuni ai avut un bun sfatuitor care te-a bagat la puscarie spune cine este ,? sta ascunsa ? de ce nu o divulgi ? sa vada lumea cine este .,

 5. Ioan Toma spune

  Viceprimarul actual câte loturi are cumpărate și cu cât? Dar ei se lupta cu fantomele, nu ai găsit ceva serios de postat ?!

  1. Andrei spune

   Stimate domn, ce nu vi se pare serios? Aceasta fapta de vanzare teren la mai putin de 1 ron per metru patrat nu vi se pare serioasa?

 6. Onelian dalmatio spune

  Justiția ar trebui să se autosesizeze din oficiu. ……., dsr fiind implicați și domniile lor normal că nu o vor face….., în țara asta nu există lege decât pentru muritori de rând. …..pentru așa ziși specialiști” nu există nici măcar legea bunului simț. RUȘINE, RUȘINE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate