Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 24 mai 2019
  • :
  • :

O postare despre o tânără desfigurată în bătaie a cutremurat România

O postare a unui fals polițist pe o pagină de Facebook – care voia să pară oficială a poliției, dar era falsă – a cutremurat România.

Noi l-am arestat iar după 8 ore de arest ea și-a retras plângerea și a ales din nou să locuiască cu el… nu avem cuvinte…” a fost postat pe contul fals pe Facebook, împreună cu pozele agresorului și ale victimei.

Din păcate toțuși cazul este unul cât se poate de real. Poliția Română a confirmat că tânăra desfigurată nu și-a retras plângerea împotriva agresorului și că informațiile apărute pe internet sunt false, dar restul informațiilor despre agresiune sunt cât de poate de cutremurătoare și reale.

Fata bătută și lăsată să zacă în cadă, plină de sânge, a fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Se pare că amândoi se drogau, iar astfel de episoade erau la ordinea zilei. Fata a ajuns la spital desfigurată iar medicii au declarat că rar le-a fost dat să vadă aşa ceva. Agresorul a fost reţinut, iar judecătorii l-au arestat pentru 30 de zile.

„M-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă, tot aşa mi-a spart o sticlă”, a declarat tânăra desfigurată care dincolo de bătăi era pusă să se prostitueze pentru a-i face rost de droguri iubitului.

Atenție fetelor cu cine alegeți să vă iubiți și atenție la droguri, căci viața se poate transforma imediat într-un iad. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *