O nouă performanță politică marca Ionel Arsene. Județul Neamț are ministru al Transporturilor

3

Alexandru-Răzvan Cuc, membru al PSD Neamț, a fost numit ministrul al Transporturilor.
Performanța politică, mult peste orice alte performanțe a avut vreun politician nemțean vreodată, se datoarează președintelui PSD Neamț Ionel Arsene care chiar merită felicitat.

Ce va însemna pentru județul Neamț un ministru al Transporturilor înregimentat politic la Neamț? Cu siguranță unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în politica nemțeană a ultimilor 30 de ani.

Județul Neamț chiar avea nevoie de un reprezentant la cel mai înalt nivel în zona transporturilor indiferent din ce partid este acesta. Important este că județul va avea doar de câștigat iar cei care nu văd această oportunitate înseamnă că nu înțeleg cum funcționează lumea din jurul lor.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Tudor spune

    BA din contră Înțelegem și observăm că Unii Colegi de Partid se declară Nemulțumiți că sa mutat ,ales sa fie numit din partea jud Neamț , Dl CUC Răzvan , care dealtfel Fara a fi un Reproș numai Nemțean Nu este , in schimb jud Neamț e in Moldova că și jud Vrancea , până acum ceva timp erau Numai din CLUJ pe la nivelul , de conducere , Și nu comenta , ori Irita pe nimeni, ACUM daca sa orientat Dl CUC la , spre NT , Nu e bine , CUM sa aibe cei din Moldova un reprezentant în Guvern ? Că precedent NU ar fi PRIMUL ,și cei de la PDL au trecut pe doamna SULFINA B la Neamț , Deci Nu ar fi o PREMIERĂ .

  2. Snaider Paul spune

    Doamne ajuta !

  3. Doinița Muraru spune

    Este vreo speranță că pe drumurile noastre nemțene vom ajunge că vântul și ca gândul în cele patru zări ale țării ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate