O noua lansare media in Neamt: Est TV

7

Conform informatiilor pe care le detinem, EST TV va emite pentru prima oara vineri la orele 18.00 cand nemtenii vor putea urmari primul buletin de stiri al acestui post tv regional . La aceasta ora se fac ultimele probe tehnice.

EST Tv este probabil cel mai mai mare proiect de televiziune regionalã atât datoritã transimisiei HD cât si a faptului ca este cel mai ambitios proiect de televiziune pornit vreodata în regiunea esticã a tãrii.

EST TV se va adresa locuitorilor regiunii de est, totalitatea programelor/emisiunilor urmând a fi dedicate comunitãtii locale (programele/emisiunile de informare vor aduce la cunostinta publicului evenimente din actualitatea cotidianã a comunitãtii respective, pe teme sociale, economice, culturale si politice).

EST TV va asigura pluralismul politic si social, diversitatea culturalã, lingvisticã si religioasã, informarea, educarea si divertismentul publicului, cu respectarea libertãtilor si a drepturilor fundamentale ale omului. Realizatorii si jurnalistii angajati ai societãtii vor avea obligatia sã asigure informarea obiectivã a publicului prin prezentarea corectã a faptelor si evenimentelor si sã favorizeze libera formare a opiniilor.

EST Tv va emite pentru început local în tot judetul Neamt, iar mai apoi va putea fi receptionat în 11 judete din Moldova.

Televiziunea va difuza programe de informare, programe culturale si educative, publicitate, 24 de ore din 24, sapte zile pe sãptãmânã si va fi centratã pe reflectarea actualitãtii pentru regiunea de est a României si nu numai.

Pe site-ul televiziunii www.esttv.ro pot fi gãsite atât stirile difuzate de EST Tv, cât si materiale proprii. Site-ul este împãrtit în mai multe sectiuni, cea mai importantã fiind cea de Stiri, organizatã pe diferite categorii (Politic, Social-economic, Sport, Eveniment, Timp liber, Meteo).

EST TV îsi propune:

– sã îndeplineascã toate caracteristicile si rigorile unui post regional de televiziune.

– sã devinã, în urmãtorii trei ani, lider în regiunea esticã, în ceea ce priveste realizarea si difuzarea de programe de interes local.

– sã creeze o echipã de jurnalisti tineri si dinamici, bine pregãtiti, care sã se plieze pe pretentiile si rigorile strategiei de dezvoltare.

Conducerea executivã va urmãri împiedicarea aparitiei ingerintelor de orice fel în continutul, forma sau modalitãtile de prezentare a elementelor serviciilor de programe. Nu vor fi considerate ingerinte normele de reglementare emise de Consiliul National al Audiovizualului în aplicarea legii si cu respectarea dispozitiilor legale, precum si a normelor privind drepturile omului, prevãzute în Conventiile si Tratatele ratificate de România. Vor fi respectate prevederile cuprinse în codurile de conduitã profesionalã pe care jurnalistii le adoptã si pe care le aplicã în cadrul mecanismelor si structurilor de autoreglementare a activitãtii lor, dacã acestea nu contravin dispozitiilor legale în vigoare.
Postul tv se va putea urmari si pe site-ul oficial al tv prin streaming live in curand.
Site-ul televiziunii: www.esttv.ro
Email: office@esttv.ro

Art. pub.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. James spune

  11 judete din Moldova,a ? Eu stiam ca Moldova are doar 8 judete…sau Braila,Covasna si Harghita ii bagam la Moldova ?

 2. marius spune

  Prostimea,p….ea,palmasii,vulgul,trebuie manipulat,pardon informat.
  Pai,presa de tip print e in declin,din ce in ce mai multe redactii trcand online, castigand banutii din reclamele pe care le gazduiesc pe site.
  Vremea ziarului,a cam apus,tehnologia-si spune cuvantul.
  O IMAGINE,FACE MAI MULT DECAT 1000 DE CUVINTE.
  O imagine la care se adauga comentariul „adecvat”,poate convinge cateva milioane de suflete
  N-ai s-auzi,d-le de o fabrica,de ceva lucrativ ca se deschide,noooo,facem televiziuni si dam stiri din curtea noastra,despre „capra”vecinului.
  Ne laudam cu realizarili si-i convingem pe palmasi ca noi suntem cei mai cei.
  Si palmasul,se uita,asculta,dupa care,convins ca hoitul caprei vecinului ii impute lui aerul,rosteste cuvinte de lauda despre starvul caprei din mijlocul curtii lui.
  Cati palmasi se mai uita la GiGa tv? Si aia iesita pe piata cu surle si trambite. Oare mai emite ?
  Cati,oare se vor mai uita,peste un timp la noul post ?
  Nu suntem bombardati destul cu bahmutence,gatind la Dry Coocker ?
  Cu zuga-zaga recomandand Romtelecomul,sau mai stiu eu ce baba cu lombosciatica,lepadandu-si centura aia magica,pe o saltea dormeo ?.
  Va rog sa observati ca pe telespectatorii noului post nu i-am numit palmasi,deoarece ei sunt toti destepti,daca nu chiar geniali si au votat cum trebuie.
  Eu le doresc VIATA LUNGA si stiri de stiri,sa ne culturalizeze si civilizeze,asa sa-i ajute…..,acronimul ala care incepe cu U.
  La revedere Est TV

 3. marian spune

  Si daca este televiziunea dumnealui nu este nici o problema ,asa cum alti lideri politici au manipulat cetatenii ani intregi cu alte televiziuni ei bine acum trebuie sa fie si c eva nou.Asadar televiziunea Est Tv. trebuie sa arate ilegalitatile facute de fostul regim dictatorial ,trebuie sa arate ilegalitatile politicienilor portocalii si totodata ramificatiile televiziunilor concurente cu lumea politica si clara dezimformare a populatiei pt. ca cetatenii judetului neamt au votata schimbarea pt. a se arata Murdaria din judetul neamt. Sa se transmita cu orice risc ,fara teama ce s-a facut cu banii publici sub regimul portocaliu in Piatra-Neamt,Roman,Roznov deoarece asteptarea cetanenilor care au luptata in campanie pt. schimbarea au ca principala asteptare acest aspect. Succesc Est Tv si nu va lasati dusi in eroare,manipulati pt. a nu arata nemtenilor ce s-a facut in neamt ,lasatii sa plinga pe posturile lor deoarece vor mai avea citeva oftari si vom scapa definitiv. VICTORIE!
  T

 4. vali spune

  Va rog f.mult sa faceti o emisiune cu hotiile care sant facute de Farcasanu Mihai presedinte la PP-DD sa afle cetatenii din Neamt ce fel de om vrea sa ajunga in parlamentul Romaniei sa ne reprezinte interesele, ar fi o rusine pt. locuitorii din Neamt cu asa reprezentant care nu ne face cinste,mintea lui este numai la afaceri necinstite ,de fapt are si condamnare si procese pe rol, trebue facut cunoscut alegatorilor ca multi nu stiu de faptele lui murdare.Va multumesc.

 5. Mihai spune

  Mda, deja un mare fsss. Emisiuni de 2 bani, se vede ca naiba. Am impresia ca Tarata si-a luat teapa de data asta cu TV-ul lui.

 6. blue cat spune

  Se poate sa-mi spuneti daca emite acest post de televiziune si prin satelit? daca da, care sunt coordonatele? Multumesc mult!

 7. JB spune

  Nu ne informati si cu proprietarul postului ?

  ADMIN : Oficial , in acte habar nu am cine este proprietarul acestui post dar nici nu pot fi ipocrit sa nu spun ca neoficial toata lumea spune ca este postul TV al domnului Culita Tarata .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate