O nemțeancă a atins venerabila vârstă de 100 de ani

13

Doamna Maria Catană din Piatra-Neamț, a fost celebrată astăzi de familie, prieteni și rude la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. 

Doamna Maria, născută în data de 3 noiembrie, localitatea Ghindăoani, într-o familie respectabilă, poate fi considerată un model de curaj, optimism și credință pentru generații întregi.  Respectabila doamnă și-a pierdut soțul, Vasile Catană, în cel de-al Doilea război Mondial, pe Frontul de Est, în data de 21 septembrie 1941. Văduvă de război, doamna Maria și-a crescut singură cei trei copii, două fete și un băiat, care i-au dus numele cu cinste mai departe, la Iași și la București. Din nefericire, una dintre fete a decedat după o luptă grea cu o boală necruţătoare.
De asemenea, în semn de prețuire și recunoștință, alături de doamna Maria Catană au fost primarul Dragoș Chitic, viceprimarul Lumința Vîrlan și generalul maior-veteran de război Neculai Pruteanu, preşedintele A.N.V.R. Filiala Judeţului Neamţ.
Deși greu încercată de viață, doamna Maria privește fiecare zi ca un dar divin pentru care mulțumește și se bucură din plin.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Luci Popa spune

  La multi ani

 2. Diana Dinulescu Teleman spune

  LA MULTI ANI cu SANATATE !

 3. Mihaela Vornicu spune

  La multi ani !

 4. Elena Ciausu spune

  Multă sănătate și bucurii alături de familie și cei dragi.

 5. cititor40 spune

  Multumesc Robert! Sa ai parte de tot binele.Ai facut o bucurie imensa acestei venerabile! O urmare ar fi binevenita,umorul acestei batrane,SURDA,UN OCHI TOTAL NEFUNCTIONAL, este teribil!Inca o data multumesc si autoritatilor ca au celebrat un centenar.A patra foto este cu fiul de 82 ani, fica de 78 ani si o nepoata de 56 ani.
  TANTI MARIA, MULTI ANI CU SANATATE!

 6. Rudolph Grigoras spune

  SĂNĂTATE MULTĂ

 7. Motfolea Anca spune

  La multi ani.

 8. Stachie Alexandrina spune

  LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!

 9. Bălan Sorin spune

  La Mulți Ani! si mai presus de toate SĂNĂTATE.

 10. Dora Minodora spune

  LA MULTI ANI !!!

 11. Elena Bantas spune

  La multi ani sanatosi !

 12. Lacramioara Tarus spune

  La multi ani!

 13. Florentina Flo spune

  La multi ani!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate