O metoda simpla de combatere a furtului de la cantar

0

cantar-de-control

La fel ca si in Piatra Neamt, in orasul vecin, Targu Neamt, clientii pietelor se plangeau ca sunt inselati la cantar de unii comercianti. La aceasta problema cineva a venit cu o idee simpla care nu ar fi rau sa se aplice si la Piatra Neamt cel putin la Piata Centrala unde bine ascunsi printre comerciantii linstiti stau si tot felul de samsari care mai de care mai pilosi.
La Targu Neamt la intrarea in piata exista un cantar de control unde orice client poate sa isi recantareasca produsele cumparate astfel fiind descurajata total mica ciupeala de la cantar.
Asteptam cu interes aplicarea acelorasi masuri si la pietele din Piatra Neamt care sunt deja aproape de faliment. De exemplu Piata Centrala se zbate in niste minusuri fenomenale pe care nu le pot intelege sub nicio forma vazand forfota de comercianti din hala si de pe langa, dar asta va fi tema unui alt articol unde vom sapa sa vedem unde se evaporeaza banii .

Maria G.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate