O mașină a luat foc în această dimineață pe strada Biruinței din Piatra-Neamț

0

În această dimineață, în jurul orei 4:30, pe strada Biruinței din Piatra-Neamț a luat foc o mașină. Evenimentul a fost anunțat prin SNUAU 112 de către un taximetrist care se afla în zonă.

Potrivit purtătorul de cuvânt ISU Neamţ, Adrian Rotaru, pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat 7 pompieri militari cu două autospeciale de capacitate medie și o autospecială de comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț.
În urma incendiului au ars instalația electrică, partea superioară a acumulatorului auto, spoilerul, radiatorul, masca din față, partea superioară a motorului și s-a degradat capota.

Cauza incendiului se află în curs de stabilire, nefiind exclusă și varianta unui foc pus intenționat.

Vom reveni cu detalii

Comunicat ISU

 În această dimineaţă, la ora 04:25, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre producerea unui incendiu la un autoturism în municipiul Piatra Neamţ, str. Biruinţei. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat şapte pompieri militari cu două autospeciale de stingere de capacitate medie şi o autospecială de comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. În urma evenimentului au ars instalaţia electrică, partea superioară a acumulatorului auto, spoiler, două faruri, radiator, mască faţă, partea superioară a motorului şi s-a degradat capota.

Cauza probabilă de producere a incendiului se află în curs de stabilire.

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate