O mașină a luat foc în Piatra-Neamț

0

Pomperii de la ISU Neamț au intervenit astăzi la un incendiu produs la un autoturism din municipiul Piatra-Neamț – la ieșirea spre Girov.

„În această după amiază, în jurul orei 14:35, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre faptul că un autoturism ce se deplasa pe DN 15 D (în zona Cybernet) a luat foc.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la compartimentul motor cu posibilitatea propagării la întregul autoturism. Conducătorul autoturismului s-a autoevacuat până la sosirea pompierilor.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars materiale textile îmbibate cu ulei amplasate lângă catalizator și s-au deteriorat diverse elemente ale compartimentului motor.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic. Nu au fost victime.”, a transmis Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate