O mamă din Piatra-Neamț își caută cu disperare fiica! Din anul 2014 nu mai are nicio veste despre ea [FOTO]

O femeie din Piatra-Neamț își caută fiica despre care nu mai știe absolut nimic de acum 5 ani, din 2014.

„ Vreau să știu dacă Ioana e în viață”, este mesajul trist postat de mamă pe contul său de Facebook.

Din ceea ce relatează femeia, fiica sa a plecat acum 7 ani în Italia, la o prietenă (notează Observator.tv) însă din 2014, nu mai știe nimic de ea.

Fata, pe numele de Pricop Ioana, figurează în baza de date a Poliției Române la secțiunea „persoane dispărute” (vezi aici).

Dacă cineva deține informații, este rugat să apeleze serviciul „112” sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa/ Foto: Observator.tv

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Cornel spune

    Pe Doamna MARIA. Gheorghiu A Contactato ? Sa. Facă o Întrebare Nu a avut vreo VIZIUNE cu IOANA . După cum se observă ii place NATURA ,cu Verdeață, pomi , Balustrade , are și niște Calități Fotogenice Care o Recomandă . MAMICA. Daca Ioana i a Cerut niste Bănuți..că a primit nu s ce Rochie , Bluza și i sa spus N AM , Firesc ,Că sa Dus să se Descurce CUM a duce o Capu .5 Ani , mai aibe Răbdare încă 8 , poate Apare cum a apărut și aceea din Sabaoani după 13 ani ! In care Tot așa FAM Nu dădea de Ea .Da după 13 ani ,a apărut cu mașina ,Bani pentru a Ne INTEMEIA , cum spunea Maestru G DINICĂ .

    1. gogu spune

      foarte bine facea Ceausescu ca nu lasa toti prostii sa deschida gura….acum fiecare analfabet are ceva de spus…are drepturi….vorba lui Motoc: prosti, da’ multi!…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate