O lege care va scoate din minți țăranii. Nu vor mai avea voie să dețină mai mult de 5 porci de gospodărie, exclus scroafe

5

DSV Neamț ne anunță faptul că se pregătește o reglementare care va deveni în cel mai scurt timp literă de lege, prin care ”se va îngrădi până la 5 porci de gospodărie în scopul evitării comercializării”. Mai mult de atât, directorul DSV Neamț ne anunță că în acest număr de 5 porci de gospodărie nu este voie să se existe scroafe care să se reproducă. ”Se vor crește porci fără efectiv matcă, adică scroafele se vor crește doar în exploatațiile comerciale”.

Deci țăranii din România nu vor mai avea voie să crească decât maximum 5 porci cumpărați de la ”exploatațiile comerciale” fără sa aibă voie să dețină scroafa care să facă purcei.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Zamfir spune

  DA. Și Noi ar trebui să și Credem ,in condițiile in care Ei Nu au ajuns ,ori făcut vaccinuri la acel adăpost de era prezentat ieri . Cum o sa știe Ei ce și care ,om ,Fam , pe unde , cum ,are sau nu scroafa , Poate o țin în casa ,cum sunt și alte animale , Cum intra ei în casa omului , Acum îi cheamă anunță oamenii daca au un caz de pesta ori alta boală , Altfel nici de astea nu ar avea habar .
  Chiar trebuie să credem toți care Au sunt Paranoia !

 2. xx spune

  Asta e doar inceputul.cum sa cansume cineva ceva fara sa plateasca guvernului TVA si toaqta delelalta taxa si impozite, fara a mai pune la socoteala calitatea produselor crescute in curtea producatorului Aducetiva aminte cind Vozganian se intreba in parlamrnt cum de maninca taranul oul fara sa plateasca taxe pe el guvernului..Sa fim atenti la semnale si vom sti ce urmeaza.Astazi am auzit ca vor sa interzica centralele termice de apartament sa se treaca din nou la incalzirea si apa calda centralizata sa ne dea cind vor ei si la ce pret vor ei,in plus cite locuri de munca ies iar din refacerea sistemului centralizat din care vor ajunge la guvern texe si inpozite

 3. emi spune

  exact ca pe vremea lu ceasca cand tineam ascunse animalele prin grajdiuri de teama autoritatilor si le sacrifiicam noaptea pe ascuns sa pot da de mancare la copii. deci nu s-a schimbat nimic. se vrea sa mancam doar „bio” din supermarket. multumesc democratie.

 4. Daniela spune

  Deja ajungem din nou ca în perioada comunistă.

 5. Roman dezamăgit spune

  Chiar ma gândeam ce legi vor mai inventa ăștia pentru a ne obliga sa mancam doar hoituri din export! De ce sa pot manca eu un porc crescut bio, de la țară, dintr-o rasa pură, de la an la an, cand pot manca un porc modificat genetic? ROMANIA, TREZEȘTE-TE! Ăștia vor sa murim toți de cancer!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate