O instituție bancară a sponsorizat cu 100.000 de lei Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț

0

CEC Bank transmite printr-un comunicat de presă că a sponsorizat cu 100.000 de lei Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Suma va fi folosită pentru achiziția de echipamente și materiale de protecție.

CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus.  CEC Bank a sponsorizat cu 100.000 de lei Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare în această perioadă.

CEC Bank mai precizează că, pe lângă Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, au fost sponsorizate alte 8 unități spitalicești din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul din spitalele din România.

Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General CEC Bank.

Au fost sponsorizate nouă spitale –  din București și din orașe medii și mici din opt județe unde se înregistrează un număr mai ridicat de îmbolnăviri decât media la nivelul țării: Neamț (Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț), Suceava (Spitalul Județean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou Suceava), Timiș (Spitalul Municipal „Dr. Teodor Andrei” Lugoj), Alba (Spitalul Municipal Blaj), Hunedoara (Spitalul Municipal Orăștie), Constanța (Spitalul Municipal Medgidia), Brașov (Spitalul Municipal „Aurel Tulbure” Făgăraș) și Galați (Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci).

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate