O imagine face cat o mie de cuvinte

0

Fundatia “UNHATE” este in plina campanie de combatere a culturii urii in lume. Fundatia creata de Alexssandro Benetton are scopul de a promova apropierea dintre oameni, credinte, culturi si toleranta in intelegerea motivatiilor celorlalti oameni.

Acest proiect consta intr-o serie de intiative si evenimente care au inceput de miercuri, 16 noiembrie, sa fie vizibile in presa internationala. Tema centrala este sarutul, simbolul universal al iubirii.  Protagonistii sarutului pacii sunt principalii lideri ai lumii: Barack Obama si Hu Jintao, liderul Chinei; Papa Benedict XVI si Ahmed Mohamed el-Tayeb, imamul moscheei Al-Azhar din Cairo (cel mai important centru de studii islamice din lume); presedintele palestinian Mahmoud Abbas si primul ministru al Israelului Benjamin Netanyahu etc.

Toate acestea sunt imagini simbolice ale reconcilierii, pentru a simula modul in care ideile politice, credintele si ideile, chiar daca sunt divergente, trebuie sa conduca la dialog si meditatie.

Asadar, proiectul consta intr-o serie de actiuni civile neanuntate prin care un grup de tineri expun in spatii publice manifeste constand in imagini cu lideri sarutandu-se pe gura. Este vorba de locatii simbolice precum Tel Aviv, New York, Roma, Milano, Paris.

Nota: Imaginile sunt editate, nu sunt reale.

Detalii pe:

unhatefoundation.org

press.benettongroup.com

benettonpress.mobi

facebook.com/benetton

twitter.com/benetton_ucb

 youtube.com/benetton

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate