O familie împietrită de durere: tânăr din NEAMȚ decedat în SUA în urma unui accident, cu o zi înainte de a împlini 25 de ani…

2

Vestea morții lui Andrei C., originar din Poiana Largului i-a zdruncinat din temelii pe toți cei apropiați. Urma să împlinească 25 de ani a doua zi, pe data de 4 mai.

Cu o seară înainte (n.r 3 mai) tânărul nemțean a fost găsit înecat în Block Island, USA, acolo unde era stabilit și unde, potrivit celor apropiați, lucra pentru un trai mai bun. Organele de anchetă cercetează cazul pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Prietenii s-au mobilizat și au inițiat o strangere de fonduri pentru a repatria trupul neînsuflețit iar mesajele de condoleanțe curg necontenit din momentul în care tânărul s-a stins:

Tot aștept să vină cineva și să spună că a făcut o glumă proastă și că a luat amploare. Aștept să apari și să ne spui că ești bine, că totul e în regulă. Refuz să cred că nu mai ești.

Ingerul frumos pe nume Andrei a trecut la cele veșnice, la o vârstă fragedă, în urma unui accident pe insula Block Island, USA, unde era stabilit de câțiva ani. Pentru cei care nu-l cunoașteți, Andrei era modelul de copil bun și respectuos, care a reușit în viață și a urcat frumos și curat pe treptele succesului prin muncă și străduință. Oricine l-a cunoscut poate spune despre el doar lucruri bune.

Cerul avea nevoie de un OM exceptional! Ne-ai părăsit mult prea repede.. Drum lin spre Lumină! Condoleanțe întregii familii! Vei rămâne mereu în sufletele noastre. Încă sper sa nu fie adevărat, mi-e greu să cred că am pierdut un om si un prieten de atat de bun..

Pentru repatriere este nevoie de o sumă cuprinsă (estimativ) între 10.000 și 13.000 USD, iar cei care pot ajuta o pot face AICI – CLICK.

Condoleanțe familiei!

legacy.com
Olsonparent.com/obituary

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. mickey999 spune

    As crede că locuia in statul Rhode Island dupa cum vad in obituary.

    1. SB spune

      Am precizat că era plecat la muncă. Tanarul este originar din Neamț, părinții sunt în Neamț. Evident ca acolo locuia din moment ce acolo lucra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate