O familie din Neamț a rămas sub cerul liber după ce casa a fost devastată de un incendiu (FOTO)

0

Incendiile de vegetație uscată pot provoca adevărate tragedii. O familie din comuna Drăgănești a rămas fără agoniseala de o viață.

Prin apel la 112, la ora 14:18, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din satul Șoimărești din comuna Drăgănești.
La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Drăgănești și pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă la o locuință și la vegetația uscată cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. În sprijinul forțelor de intervenție au venit doi operatori din comuna Drăgănești cu două tractoare.
Flăcările care s-au extins de la vegetația uscată au distrus în totalitate o locuință, lăsând în drum o familie.
A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha de pe raza comunelor Drăgănești (NT) și Drăgușeni (SV).
Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD dar a refuzat transportul la spital.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

a transmis Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț

FOTO: ISU NEAMȚ

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate