O comună din Neamț a primit finanțare prin PNI „Anghel Saligny” pentru rețeaua de canalizare

1

Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 18 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 138.4 de milioane de lei, pentru 17 unități administrativ-teritoriale.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, extinderea și executarea racordurilor la rețele de canalizare.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 297, în valoare totală de 2.9 miliarde de lei” – a precizat ministrul Dezvoltării.

Pe lista celor 18 contracte publicate astăzi, 12 ianuarie 2023, de către Minister se numără și proiectul din Săbăoani, Neamț – Extindere rețea de canalizare în sat Săbăoani și sat Traian. Finanțarea este de 7,6 de milioane de lei pentru acest proiect, prin PNI „Anghel Saligny”.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Constantin spune

    Satul Sabaoani are conductă de canalizare de 2ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate