O companie din România este lider pe piața de grupuri electrogene diesel

0

Ce ne facem atunci când suntem surprinşi de o pană de curent? Dacă aceasta ne-a găsit în timp ce ne relaxam, problema nu este atât de mare – această activitate nu depinde de curentul electric. Dar multe altele da.

Începând de la lucrul de acasă, celebrul ”home-office” care ne-a devenit atât de familiar în ultima perioadă, continuând cu utilizarea aparatelor electrocasnice și până la fabrici și întreprinderi cu linii mari de producție, mașinării grele și alte procese a căror funcționare depinde de curentul electric – toate acestea vor fi afectate semnificativ.

Un grup electrogen diesel este exact soluția salvatoare de care avem nevoie pentru a rămâne ”conectați” la curentul electric, fără a ne întrerupe activitățile, indiferent în care dintre situațiile de mai sus ne-am regăsi.

Ce sunt grupurile electrogene diesel?

Un grup electrogen diesel este o denumire mai complexă a unui generator de curent electric care funcționează pe motorină. Așadar, acestea îndeplinesc toate rolurile pe care le îndeplinește orice generator, dar cu anumite avantaje și specificații date de tipul de combustibil folosit.

Un astfel de grup electrogen poate fi folosit fie ca sursă principală, fie ca sursă secundară de curent, în funcțiile de nevoile fiecăruia. Desigur, atunci când este folosit ca sursă principală este nevoie de un generator mai puternic, care să poată asigura un curent electric optim pentru toată aparatura care trebuie alimentată – nici prea ridicat, pentru a provoca defecțiuni, dar nici prea mic, pentru a evita riscul de a nu fi de fapt folositor.

Diferențele dintre puterea pe care o au generatoarele face din acestea o super alegere pentru oricine își dorește un plus de confort și siguranță. Atât acasă, cât și la locul de muncă folosim din ce în ce mai multe aparate care depind de curentul electric pentru a funcționa, iar de funcționarea acestor aparate depinde activitatea noastră.

Desigur, acasă nu este un pericol prea mare dacă rămânem fără curent – atât timp cât pana de curent nu durează mai mult de maxim câteva ore. Dar dacă vorbim despre o întreprindere, birouri, firme, poate chiar fabrici și alte activități industriale povestea este alta. Toate acestea pot avea de pierdut foarte multe lucruri dacă rămân fără curent – de la capacitate de producție, la productivitate și, în final, pierderile ajungând chiar și la cele financiare.

De aceea este foarte important să ne gândim în avans la problemele care pot apărea cu rețeaua principală de curent și să găsim o soluție eficientă pentru a reuși să stăm departe de provocările pe care le generează penele de curent. Aceste grupuri electrogen care funcționează pe motorină sunt exact ceea ce ai nevoie!

Endress Group România

Endress Group România sunt liderii pe piața est-Europeană de generatoare, iar acest titlu l-au câștigat în urma a zeci de ani de revoluționat piața prin inovații în sistemele de generare curent electric.

Compania produce o mulțime de soluții energetice alternative, curate și verzi, prietenoase cu mediul înconjurător. Tocmai acum, când tehnologia evoluează într-un ritm accelerat și curentul electric este mai necesar ca niciodată, avem nevoie de soluții care să ne ajute să avem grijă de planeta noastră, iar cei de la Endress Group se asigură că fac tot posibilul pentru a furniza astfel de soluții și pentru a încuraja lumea să apeleze la ele.

Aceștia nu doar produc și livrează, ci proiectează generatoarele astfel încât acestea să răspundă tuturor nevoilor și problemelor reale cotidiene. Mai mult, investesc constant în cercetări și în noi tehnologii, pentru a oferi mereu produse de cea mai bună calitate.

Endress Group produce o mulțime de soluții energetice, de la generatoare care funcționează pe diferite tipuri de combustibil la panouri fotovoltaice, surse neîntreruptibile de putere și multe altele. Compania le oferă clienților lor servicii complete, de la sfaturi în alegerea generatorului potrivit, la instalare profesională și servicii de mentenanță 24/24.

                Atunci când îți dorești ca activitatea ta să nu fie întreruptă chiar și atunci când rețeaua principală de curent electric este avariată există o soluție foarte simplă care te va ajuta să scapi de toate grijile! Cu un grup electrogen diesel cu un preț optim pentru calitatea și eficiența pe care le oferă te poți bucura de siguranța alimentării constante de curent!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate