O cisternă cu xilen s-a răsturnat pe DN 15 în Neamț

1
Foto reprezentativă

Traficul este restricționat, pe DN15, județul Neamț, după ce astăzi, în jurul orei 05.40, o cisternă încărcată cu o substanță chimică s-a răsturnat pe șosea.

Soluția aflată în cisternă a fost clasificată ca fiind risc de clasa 3 inflamabil, fiind scurgeri minore pe carosabil. Zona în care s-a produs accidentul este una locuită, astfel că se acționează pentru îndepărtarea persoanelor din proximitatea zonei afectate.

Din cate se pare, accidentul rutier s-a produs în apropierea localității Grințieș pe un carosabil uscat, într-o curbă, șoferul cisternei încărcată cu xilen (solvent folosit în laborator) nu a adaptat viteza și s-a răsturnat pe carosabil.
Nu sunt persoane rănite. Nu există pericol de explozie.

Astăzi, în jurul orei 05.40, o autocisternă ce transporta material inflamabil, pe DN 15 B, în localitatea Grințieș, s-a răsturnat.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești.

Circulația în zonă este blocată, traficul fiind dirijat de polițiștii rutieri pe rute ocolitoare.”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Sinsp. Ciofu Ramona.


telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Crya spune

    asta se intampla atunci cand se trece de la trasura cu cai la carnet de profesionist ! Toti pustanii cu caciula de lana au carnet de sofer profesionist

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate