O bombă ecologică va exploda la Neamț din cauza corupției de la Garda de Mediu

3

În județul Neamț, niște băieți deștepți și-au făcut acum ceva ani două gropi de gunoi, una la Roman și una la Târgu Neamț. De fapt, vorbim de niște zone de depozitare temporară a gunoiului care ulterior trebuia dus la noul depozit de gunoi județean de la Girov.

Ei bine, cei doi băieți deștepți au adunat ani de zile gunoiul de prin comune și orașe încasând sume fabuloase de bani. Acum, când a venit momentul să transfere gunoiul adunat la noul depozit de la Girov nu mai vor să facă acest lucru, ba chiar au început să îl astupe cu pământ ca să nu mai plătească transportul și depozitarea a ceea ce au colectat la Girov.

De la bun început toată lumea a știut că este vorba de o șmecherie de proporții deoarece era clar că atât timp cât iei gunoiul din comune la un preț nu ai cum să îl duci la Girov la un preț mai mare, deci cu premeditare faci o hoție. Încasezi cât de mult se poate și apoi abandonezi gunoiul lăsându-l pe capul primăriilor de pe raza cărora sunt gropile de gunoi provizorii.

Relațiile băieților care au făcut aceste afaceri cu cei de la mediu nu sunt doar la nivelul suspiciunilor, ci sunt efectiv evidente, unul dintre ei fiind chiar șef pe la Mediu Neamț în timp ce administra afacerea cu groapa de gunoi de la Roman. Hoția este atât de evidentă și de la lumina zilei încât este simplu de anticipat că gropile de gunoi provizorii vor deveni permanente și vor fi acoperite cu pământ, iar cei care au încasat vor rămâne bogați în timp ce noi vom rămâne săraci, prostiți și poluați.

Corupția este de regula atunci când suspicionezi fapte de corupție și instituțiile statului investighează și probează faptele de corupție. Aici vorbim de altceva, deoarece toată lumea știe ce se întâmplă, e la lumina zilei și pe față, cu premeditare și reavoință, ca să nu mai spunem că în spatele afacerii e un întreg grup infracțional.

Iosub Robert

DREPT LA REPLICĂ


telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. carmen dan spune

  Oare cei de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Neamt care protejeaza furturile balastierelor nu sunt si ei bagati in acest rahat!!???

 2. xx spune

  iaca se mai destrama un grup infractional,Ion Munteanu protejat si laudat de multi are si el primul dosar penal pentru spalare de bani si spaga de 400 000 euro ,cu punerea sub sechestru a averii.Oare si firma mutata in Izrael?

  1. Giovani spune

   Mă xxx nu știi nimic de Munteanu, este și a fost ales al județului. Mă Izrael suna mai bine cu s

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate