O anexă gospodărească din Oanțu a fost cuprinsă de flăcări (FOTO)

0

În data de 05.03.2023, la ora 10:13, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească în localitatea Oanțu din comuna Pângărați.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț și SVSU Pângărați.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o anexă (în care era amplasată centrala termică) și la acoperișul unui magazin cu posibilitatea propagării la o altă anexă gospodărească și la o locuință învecinată.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars bunurile materiale depozitate în interiorul anexei (mobilier, generator și alte articole de uz gospodăresc), acoperișul magazinului pe o suprafață de aproximativ 200 mp și s-au deteriorat bunuri materiale din interiorul acestuia.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de sistemele de încălzire.
Nu au fost victime
, a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate