O altfel de abordare pentru alergiile respiratorii la copii

0

Ți-ai dat seama deja că alergiile respiratorii la copii pot fi foarte problematice. Atât pentru cei care suferă de ele, cât și pentru părinți sau cei care au grijă de cei mici. În acest caz, trebuie găsite imediat soluții. Iar medicul trebuie neapărat consultat. Mai întâi se va identifica cauza sau se vor identifica cauzele care au dus la apariția alergiilor. Mai apoi va fi prescris un tratament in funcție de vârstă și de gravitatea situației, în parte.

Cine te poate ajuta în tratarea alergiilor respiratorii la copii?

Pe lângă mersul la pediatru sau la specialist, unii părinți sau bunici își doresc să încerce o altfel de abordare pentru tratarea alergiilor sau ținerea lor sub control. E vorba de o variantă mai naturală, bazată pe alimentație și plante cu proprietăți formidabile de vindecare. Dacă te confrunți cu acest lucru, poți lua în considerare perspectiva.

Există un remediu de vindecare strict pe cale naturală care să funcționeze pentru toate alergiile copiilor? Poate că nu! Însă merită luate în considerare câteva abordări naturale. De ce? S-ar putea să ajute la ameliorarea simptomelor și la o mai bună calitate a vieții celor afectați. Uneori, metodele acestea nu înlocuiesc tratamentele tradiționale prescrise de către medic, dar pot funcționa foarte bine pe lângă acestea.

Uite de ce anume ar trebui să ții cont mai întâi de toate

  • Modificări în dietă. Prima dată, identifică factorii declanșatori care ar fi putut cauza alergii respiratorii la copii. Odată ce ai identificat, eliminat sau redus consumul acelor alimente dăunătoare copilului, simptomele se vor reduce în mod evident. Factorii care pot declanșa alergiile pot fi lactatele, ouăle, alunele, soia, peștele, fructele de mare sau grâul.

Se sugerează ideea că probioticele ar ajuta mult la întărirea sistemului imunitar si la potențiala diminuare a simptomelor alergice.

  • Suplimentele alimentare. Posibil ca Quercetina să fie cheia. Ce este aceasta? E vorba de un compus natural din fructe și legume. Știai că proprietățile sale de vindecare pot influența ameliorarea simptomelor de alergie? Poți lua Quercetină sub formă de suplimente alimentare. Dar poate fi luată și direct din alimente. Înainte de a da copilului tău acest supliment, discută cu doctorul.

Vitamina D este, de asemenea, utilizată în tratarea alergiilor respiratorii. Se pare că este corelată cu afecțiunile respiratorii atunci când ai un nivel scăzut de vitamina D în organism. Asigură-te că oferi copilului tău suficientă vitamina D. Vorbește despre asta și cu medicul specialist pentru a afla o părere.

Pentru o abordare naturală a alergiilor respiratorii la copii, poți consulta și cartea VindecaDai, în care vei găsi informații detaliate și bine structurate despre unele dintre cele mai frecvente boli ale copiilor și cum pot fi acestea combătute prin intermediul unei terapii naturopate.

Remediile naturale ar trebui să completeze și nu să înlocuiască tratamentele tradiționale pe care le-a recomandat medicul pediatru. Asigură-te că mereu te vei consulta cu acesta înainte de a oferi copilului suplimente noi și tratamente de care ai auzit tu că ar fi bune pentru el.

Contact:

+4 0726 718 293

[email protected]

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate