O altă minune rutieră la Piatra-Neamț. Intersecția cu sens giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Roman

3

Nu știm să vă spunem ce au vrut să facă cu minusculul sens giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Roman, ci doar vă putem arăta ce a ieșit. O chestie în care mașinile mari ce intră în oraș nu își pot pastra banda de mers și automobilele care ies din oraș, în marea lor parte, nu văd semnele de cedează trecerea pentru că deși ele sunt poziționate corect, intersecția nu este previzibilă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Ionica spune

  Din păcate sunt o sumedenie de așa zise sensuri giratorii făcute cu ,,bidoane” de plastic ,înghesuite atât de tare că un tir ori o mașină cu remorca blochează două intrări în ,,învârtita” aia.Daca noua ,conducătorilor auto ni se cere să respectăm legea ,ei cei care o crează și cei care păzesc că ea sa fie respectată de ce nu o fac?? Drumul E85 este un drum rapid și conform normativelor are doar o singura badă pe sens de mers cealaltă fiind de refugiu.TOT DRUMUL ARE OCUPATE CELE DOĂ BENZI ,CEI CARE PAZESC LEGEA SI LEGALITATEA DE CE PERMIT CIRCULATIA SI PE BANDA DE REFUGIU??? SI MAI SUNT O GROAZA DE ANOMALII PE DRUM (la un moment dat se întrerup cele două benzi și se modifică mersul normal înghesuind circulația de pe ambele sensuri pe kilometri întregi doar pentru a favoriza o firma germana…
  Facem circulația după mofturile străinilor??) Trebuie să scăpăm de slugile de la conducere și de oamenii ce n-au habar în funcțiile de decizie.

 2. Clau spune

  Cand intri in localitate reduci ca omul la 50, imediat ai reducere la 30, dar noi venim cu 100 pe portiunea aia. Am vazut zeci de cazuri. E semnalizata, ne mai trebuie doar o macara care sa iti dea cu lopata in geam sa vezi.
  Zeci de astfel de exemple:
  Iesire de pe Nufarului spre Mihai Viteazu e doar la dreapta, desi sunt 2 linii continue nu se respecta, la fel si intrare.
  Iesire Str. Obor catre P.Rares, se iese stanga spre Orion, desi e obligatoriu dreapta.
  Intrare Orion – Lic. informatica, iesire statia de taxi spre stanga.

  Dar, daca nu e politie, regulile nu exista. Poti sa le pui si „tate” ca tot aia e.

 3. Alis Todorache spune

  Dintr-un punct de vedere, sensul giratoriu are rost: calmarea traficului, deci micsorarea vitezei. In acel punct era necesar, pe sensul de intrare in oras.

  DAR: ca foarte multe din intersectiile giratorii din Piatra Neamt, nici acesta NU respecta normativul de proiectare a intersectiilor AND 600!!! (vezi pagina 60, art. 6.2.5. si figura 2.7). Pentru Primaria Piatra Neamt si specialistii sai, acesta este un detaliu peste care se poate trece.
  Doar ca reamintire: podul de la Lutca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate