Nuntă de criză

0

Dorim să prezentăm în cele ce urmează câteva recomandări preluate de la cei care au avut nuntă în perioada de criză, idei care i-ar putea ajuta pe viitorii miri interesaţi să îşi organizeze fericitul eveniment cu un buget redus.

  1. Nu faceţi exces de zel în ceea ce priveşte achiziţia hainelor pentru mire şi mireasă. Profitaţi din timp de lichidările de stoc cu ocazia târgurilor de nunţi, îmbrăcăminte şi încălţăminte. Un bun negociator poate obţine un preţ foarte profitabil.
  2. Încercaţi să evitaţi aranjamentele florale „băgate pe gât” de restaurantul în care evenimentul va avea loc. Contactaţi o florărie care vă poate realiza aranjamentele cu un preţ mai redus, având garanţia că florile sunt proaspete şi nu refolosite de la nunta care a avut loc cu o seară înainte la restaurant.
  3. Invitaţiile de nuntă pot fi realizate şi acasă, existând instrumente speciale în librării cu ajutorul cărora se pot obţine efecte decorative deosebite. E nevoie doar de puţină imaginaţie. Acelaşi lucru este valabil şi pentru mărturiile oferite invitaţilor. De ce să daţi o avere pe produse realizate industrial, când puteţi face ceva original şi frumos?
  4. Încercaţi să obţineţi de la Oficiul Stării Civile aprobarea de a desfăşura căsătoria civilă la biserică, pentru a economisi timp şi bani prin evitarea organizării protocolului în ambele locuri.
  5. Pentru cununia religioasă încercaţi să găsiţi o biserică, la care să slujească, de preferabil, un singur preot, unde nu se percepe o taxă fixă pentru cununie pentru ca naşilor să nu li se impună o sumă care să le depăşească posibilităţile financiare.
  6. Băuturile şi fructele le puteţi achiziţiona la un preţ rezonabil din depozite en-gros.
  7. Alegeţi tortul şi prăjiturile din timp, prin încercarea mai multor sortimente cu ocazia unor zile de naştere sau evenimente din familie, pentru a nu avea surprize neplăcute când veţi fi puşi în faţa faptului împlinit.
  8. Dacă nu agreaţi în mod deosebit muzica lăutărească, vă sfătuim să negociaţi cu restaurantul angajarea unui DJ cu muzica selecţionată de dumneavoastră.
  9. Încercaţi să nu supraîncărcaţi meniul: un aperitiv, o gustare caldă şi friptura sunt mai mult decât suficiente.
  10. Vinul îl puteţi cumpăra de la o cramă sau puteţi apela la localnicii din zona Vrancei care oferă vinul la un preţ derizoriu.

Acestea ar fi câteva din ponturile necesare unei nunţi fără bătăi de cap, pentru care nu va fi necesar să faceţi împrumut în bancă sau de la rude. Singura excepţie de la bugetul redus o puteţi face în cazul în care mireasa este furată. Ştim că mirii ar da orice în schimb, numai să o primească înapoi…

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate