Nu vor fi tăiate salariile angajaţilor din sectorul public. Vor fi menţinute la nivelul celor din 2020

2

Premierul Florin Cîţu a anunţat luni, 28 decembrie, că nu vor fi tăiate salariile angajaţilor din sectorul public în anul viitor.

Acestea urmând să fie menţinute la nivelul celor din decembrie 2020, până când va fi definitivată o analiză asupra legii salarizării.

”În ceea ce priveşte angajaţii din mediul bugetar, am spus-o, o repet şi o voi spune tot timpul: nu sunt adeptul tăierii salariilor, nu vot fi tăiate salariile. În acest moment analizăm dacă legea în vigoare este eficientă, privind salariile din domeniul public, că au apărut tot felul de anomalii şi excepţii în momentul în care această lege a fost aprobată. Vom face o analiză amplă, vom veni cu rezultatul şi, până atunci, veniturile angajaţilor din sectorul public, atât local, cât şi central, se menţin la nivelul veniturilor din decembrie 2020, până la momentul în care vom avea o analiză asupra aspectelor şi implicaţiilor legii salarizării, a acelor excepţii care au apărut”, a precizat premierul Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Premierul a mai transmis că că bugetul pe anul 2021 va fi construit cu un deficit de 7% din PIB, ceea ce arată angajamentul pentru consolidarea fiscală, menţionând că este un buget care nu pune frână economiei.

Mai multe detalii, în materialul atașat mai jos:

2 Comentarii
  1. VLAD spune

    Anul acesta nebun 2020 , ne-a arătat ce popor ghinionist suntem. Ne-a prins cu un președinte și cu două guverne de doi lei. Care mai de care mai penibil! Și cu o elită de un ban și jumătate! Pe plan local Cozmanciuc si gasca lui si – au vazut sacii in caruta au lehait numai minciuni , pentru alegatori si pana astazi 31 Decembrie nu am auzit din partea lor un La multi ani ! Penibil !!!!!

  2. Scarbici spune

    Pai cum altfel?nu trebuie sa fie renumerati si ei ca imping aerul dintr-un birou in altul?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate