„Nu vă grăbiți să spuneți că Alin Lehăduș a fost ales legal”

0

Nu vă grăbiți să spuneți că Alin Lehăduș a fost ales legal și că noi, grupul consilierilor PSD din Consiliul Local am pierdut procesul prin care am solicitat anularea hotărârii în baza căreia acesta a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț!” (detalii aici – click).

Așa sună mesajul transmis de Florentina Moise, președinta PSD Neamț. care încearcă să lămurească oamenii cu privire la respingerea demersului lor „pe motiv că magistratul care s-a ocupat de speță a considerat că grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Piatra Neamț nu a fost prejudiciat prin acea hotărâre”

Totuși, procesul rămâne încă în derulare în baza acțiunii înaintate de către prefectul de Neamț, cel care a fost de partea PSD când aceștia au reclamat alegerea lui Lehăduș în funcția de viceprimar al municipiului Piatra Neamț (vezi articolul aici – click).

Astfel, putem spune că PSD a pierdut doar o bătălie, dar nu și războiul prin care încearcă să îndepărteze ilegalitățile de la conducerea județului Neamț.

„Adevărul trebuie să iasă la iveală! Am mare încredere în acuratețea justiției. Sper într-o sentință prin care să se restabilească respectarea legii în Consiliul Local Piatra Neamț!

În numele pietrenilor pe care îi reprezentăm, care ne-au acordat votul pentru a lupta pentru interesele lor, vom lupta cu toate armele astfel încât actuala alianță PNL-USR să înțeleagă faptul că unde-i lege nu-i tocmeală!”, a mai transmis președinta PSD Neamț în mesajul transmis pe o rețea de socializare.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate