„NU te operez FARA 1.000 de lei”. Ce s-a intamplat azi cu medicul spagar care i-a cerut bani gravidei, pentru operatia de cezariana

0

medicUn medic de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad a fost retinut, in urma unei descinderi care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la spital, medicul fiind reclamat de o pacienta ca i-a cerut o mie de lei pentru o operatie de cezariana.

Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat  ca descinderea la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a SCJU Arad a avut loc in urma unei reclamatii depuse de catre o pacienta care avea nevoie de o operatie de cezariana, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

Conform sursei citate, in acest caz cezariana era optiunea recomandata pentru a nu fi periclitata viata pacientei si a copilului, iar operatia trebuia facuta gratuit in spital.

La actiune au participat procurori si ofiteri DGA, care au verificat inclusiv autoturismul medicului, parcat in curtea spitalului.

Interventia anchetatorilor a avut loc dupa operatia de cezariana, care a durat trei ore, si dupa ce pacienta i-ar fi platit medicului suma pretinsa.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate