„Nu sunt toți la fel”, o campanie ziarpiatraneamt.ro

3

În ultimii ani, în mass media, dar și pe rețelele de socializare, subiectele negative au luat amploare, deoarece e bine știut că fenomenele de acest gen aduc audiență, adică fac rating.

Exemplele pozitive sunt umbrite de cazuri negative izolate, dar care, pe fondul revoltei sociale, iau amploare și conduc la ideea că „toți sunt la fel”: Toți medicii sunt la fel, sunt măcelari și iau șpagă, toți polițiștii sunt la fel, iau șpagă și fac abuzuri, toți judecătorii sunt la fel, sunt nedrepți și sunt corupți, toți funcționarii sunt la fel și își iau salariul degeaba etc.

Bazându-ne pe unele experiențe personale, dar și pe multe informații venite de la cititori, știm că nu toți sunt la fel. Există oameni extraordinari în toate categoriile profesionale, care nu și-au uitat menirea și rolul lor în societate.

Din acest motiv, facem un apel la cititorii noștri să ne trimită în comentarii sau pe adresa de email a redacției info@ziarpiatraneamt.ro mărturii personale. Suntem interesați de experiențe directe cu oameni care au salvat, au sprijinit, au intervenit în mod pozitiv pentru cetățeni. Haideți să renunțăm la anateme, să promovăm meritocrația și să prezentăm și partea plină a paharului. Oamenii onești din multe categorii profesionale merită acest lucru. Merită să nu fie băgați toți în aceeași oală.

NU SUNT TOȚI LA FEL. Încercăm să aducem la lumină oamenii onești, faptele bune, experiențele pozitive, devotamentul față de semeni și să renunțăm la anatemele puse pe nedrept pe toți membrii unor grupuri profesionale.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. legio spune

  Nenorocirea este ca nu trebuie decat un,, par la o caruta de oale ” sau un mar stricat ,ca sa le strice si pe celelalte !

 2. Mariuca spune

  Din pacate sunt extrem de putini acesti medici care intr-adevar sunt profesionisti si isi fac datoria. Peste 90% sunt din cealalta categorie….

 3. Bota Constantin Razvan spune

  Un om deosebit este Adina Rublinschi, fosta mea iubita din pacate, care isi desfasoara activitatea de la locul de munca (asistenta principal la sectia de paleative din cadrul Spitalului Judetean Neamt) cu mare devotament daruire si compasiune fata de persoanele aflate in suferinta, si asta va spun din propria experienta cu o vecina care tocmai a fost internata si pusa pe picioare cu ajutorul Adinei, desi nu avusese ocazia sa se cunoasca si in viata reala, tot odata nu pot decat sa ii multumesc si ajutorului pe care mi-la oferit cand tatal meu a fost la grea suferinta fiind internat inclusiv la sectia de ATI si trimis la Spitalul Municipal Roman cu 3 zile inainte sa arda acea sectie.
  Pe aceasta cale vrea sa ii multumesc public pentru ajutorul acordat!
  Tot odata vreau sa ii multumesc ca am fost impreuna pentru o perioada de timp, pacat de cele intamplate si de despartire.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate