Nu se comasează DIICOT cu DNA

2

diicotÎntr-o conferință recentă de presă, președintele PSD Liviu Dragnea a infirmat categoric zvonul că se dorește comasarea DNA cu DIICOT.
Această confimare fermă că cele două instituții vor funcționa ca și până acum este un lucru foarte bun pentru dezideratul luptei anticorupție. Comasarea celor două instituții, dacă s-ar fi produs așa cum au încercat unii să manipuleze populația, ar fi dus la disfuncționalități serioase în ambele instituții care sunt diferit structurate, diferit orientate și diferit coordonate.
Deci cine comite infracțiuni grave și scapă de DNA va da în continuare peste DIICOT sau invers.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. xx spune

    Comasarea celor doua institutii era ideea „geniala” a fostului ministru Pruna,noroc ca nu a mai avut timp.Sfertodoctii nostri acuza PSD si de ce a facut „guvernul meu”.Nu-i acuza nimeni pe PSD-isti ca ar fi usi de biserici dar in comparatie cu restul….. Au talenrul de a-si da cu stingul in dreptul cind ti-i lumea mai draga

  2. Tibi spune

    Pai O fi de Bine ?! In cazu asta ce o sa se mai Nascoceasca , Fete mintea unora , ptr a tine in vrajba ,pe cei din P ta Victoriei , Cu ce Breaking News , ne mai Procopsim ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate