Nu Poliția Neamț, ci șmecheria îngroapă Horeca

0

Recent a apărut în mediul online o abordare nefericită prin care poliția era criticată pentru amenzile acordate celor care făceau petreceri prin localurile din Neamț.

Am urmărit acest fenomen al petrecerilor în pandemie la Neamț și adevărul este că în majoritatea cazurilor polițiștii au fost OBLIGAȚI să meargă și să amendeze localurile, deoarece unii clienți, în loc să se simtă bine și să conștientizeze faptul că încalcă niște reguli, ei au vrut să arate că sunt șmecheri și s-au apucat de făcut live-uri pe Facebook. Ba chiar în unele live-uri apăreau indivizi cercetați de poliția și procuratura nemțeană. Cum să nu se ducă poliția peste ei?

Desigur că localurile care nu se află la prima abatere au primit amenzi mai mari decât cei care au fost prinși la prima abatere și de aici discuțiile de ce unele amenzi sunt mai mari și unele mai mici. Răspunsul este simplu. Pentru recidivă.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate