Nu mai plătiți atunci când parcați în fața magazinului UNIC

5

Nu mai plătiți atunci când parcați în fața magazinului UNIC !
Contractul dintre administratorul parcării și primărie a expirat și orice ban încasat de la această parcare este încasat ilegal.
Așadar, oricine apare prin parcare și cere bani, indiferent că vă dă sau nu bon, o face ilegal.
În momentul în care va apărea un nou contract de concesionare a parcării ar fi frumos ca administratorul să îl afișeze  pe stîlpul din parcare, acolo de unde a uitat să dea jos semnul de PARCARE CU PLATĂ deși nu mai este parcare cu plată de ceva timp.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Tely spune

  Era si cazul ca aceasta parcare sa poata fi folosita de toti cei care avem nevoie.In ceea ce priveste parcarea de pe Cuiejdi este mai tot timpul ocupata de locatarii de pe Orhei care din cite stiu nu platesc nici un fel de taxe.In spatele Unicului parcarea este ocupata de salariatii societatii ,iar daca gasesti un loc liber si nu esti atent risti sa-ti zdrobesti barele de protecti in bordurile suprainaltate.

 2. nae spune

  Oricum acea parcare si trecerea de pietoni de la farmacie incurca traficul , dar nimeni nu vede . Parcare se poate face in spatele Unicului plus ca este si peste Cuejdi dar pietrenii nu se pot deplasa 2 metri , iar trecere este mai la vale spre giratoriul de peste Cuejdi .

  1. Blini spune

   Sa dea Domnu, sa ramai fara permis de conducere!

 3. legio spune

  Lasa ca vine Datasoft si pun ei semnul ,,parcare cu plata”, ca aparatele lor au inceput sa ia banii si sa nu mai primesti bon.

 4. mickey999 spune

  Ce vremuri, dom’le!
  O simpla stringere de mina e mai tare decit un contract!

  Wild wild west!

  🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate