Nu mai intelegem nimic

1

In ultima perioada, o sumedenie de discutii, intalniri, consfatuiri, consilii si alte forme de adunare au avut loc in vederea stabilirii sortii sanatatii nemtene.

Deocamdata totul este cam in aer, deoarece interesele pentru a nu se face sau pentru a se face anumite lucruri sunt foarte mari, iar presiunile vin din toate partile.


Ca sa nu va plictisim cu detalii, va spunem ca, in opinia noastra, avem de-a face cu o situatie in care orgoliile si interesele strica tot ce se poate face bun. Am vazut cadre medicale care, din rautate, au blocat initiativele altor colegi ca nu cumva cineva sa faca mai mult decat ei, am vazut un sindicat care mimeaza opozitia si o mimeaza foarte infantil, am vazut autoritati judetene care vor sa faca din …… bici sa pocneasca, dar sunt dusi pe piste gresite de diversele grupuri de interese care vin cu propuneri ce au foarte multe vicii ascunse si am vazut un personal medical mai tensionat ca niciodata.

Situatia sanatatii nemtene este pe departe de a fi rezolvata sau macar stabilizata, iar la poarta necazurilor unii stau si asteapta sa se darame totul ca sa vina ei sa reconstruiasca cu caramizi de culoare … portocalie spre rosiatica,  arse excesiv in cuptorul crizei.

Criza din sanatate este de fapt o mare minciuna, deoarece de la privati pleaca foarte multi bani spre statul roman, dar acesti bani nu mai ajung niciodata unde trebuie. Chiar si spitalele din Neamt, care au fost taiate prin ordinul puterii, nu am nici o indoiala ca vor ramane spitale in continuare, dar vor fi date impreuna cu aparatura de miliarde unor baieti destepti, iar timpul va dovedi ca avem dreptate 100 %.

Dracii acestia de politicieni de la putere au inceput dupa revolutie sa vanda si sa imparta intre ei totul: fabrici, terenuri, agricultura, servicii, vapoare, case si masini, iar acum nu prea mai au ce sa imparta si au trecut la spitale, deci in curand vom vedea cum se trece si la scoli.

Iosub Robert

Soarta are culoarea sufletului tau.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Radu Nastasă spune

    Dacă vrei să înțelegi mai multe, citește articole din presă să vezi cum sunt unii pupați în dos când ies cu toate inepțiile la înaintare. Deja mi-e greață și abia am citit 2-3 articole de mâine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate