Nu-l uitati pe Eminescu!

0

Miercuri, 15 iunie, iubitorii de cultura si persoanele care constientizeaza valoarea geniului lui Mihai Eminescu pot aduce flori si pot aprinde o lumanare in spatiul amenajat din vecinatatea Casei de Cultura a Sindicatelor, cu ocazia comemorarii a 122 de ani de la moartea poetului. Tot pe 15 iunie va avea loc la Casa de Cultura si evenimentul „Ruga pentru Eminescu- Sara pe deal”, incepand cu ora 21. Pretul unui bilet costa 10 RON. Elevii si studentii au reducere de 50%.

Miercuri 15 iunie 2011, începând de la ora 9 până seara târziu, pe esplanada din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamt te asteptăm să asterni o floare si un licăr de lumină pentru Luceafărul poeziei românesti.


Într-o țară în care s-au așternut covoare imense de flori și s-au aprins mii de lumânări la moartea lui Michael Jackson sau Lady Di, refuzăm să credem că nu vei fi alături de cei care deja ne-au sugerat să facem împreună un gest simbol în amintirea eternului Eminescu.

Florile pe care le vom asterne noi poartă în ele tristețea întâmplării din 5 martie 2011, când placa de bronz a statuii poetului de pe faleza din Constanța a fost vandalizată si furată pentru a fi vândută la remat.

Lumina si flori pentru Eminescu

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate