Nu incercati asa ceva acasa!

2

Daca va trece vrodata prin minte  sa va extindeti peste proprietatea publica cu un balcon, constructie sau ce va mai trece prin cap, e bine sa stiti ca nu aveti voie sa va razgaiati cum va taie bibilica, chiar daca extinderea este in aer si aparent nu sta pe domeniul public.

Ceea ce vedeti la stadion este o exceptie si e valabila doar in cazul baietilor destepti care nu pot schimba destinatia strazii,  dar la noi in Piatra Neamt merge si asa.
Oricum, sa nu incercati vreodata sa iesiti cu proprietatea peste strada ,caci legea nu va permite.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cipandeil spune

    @ mi’e gretza de politica: URAAA!!! URAAA!!! LA A TREIA CADIDATURA, PINALTY REALES CU TOATA MASURA (100%)!!! URAAA!!!
    nu prea rimeaza, da’ e buna!!!
    cit priveste stadionul, toate-s frumoase cu exceptia culorii… ce dracu cauta portocaliul in stema Ceahlaului… care a fost DINTOTDEAUNA GALBEN-NEGRU ( cred ca se rascolesc in morminte Titi Grigoriu, Cici si Costica Timofte si alti microbisti adevarati )

  2. Mi'e greatza de politica spune

    Pinalty face ce vrea in orasul nostru, nu va mai mirati! Daca el vrea sa mute un bloc, il muta! Doar e Zeus, ce dracu! Trasneste si fulgera daca ii sta cineva in cale! Daca Pinalty vrea sa faca litoral si port in Piatra Neamt o face si pe asta! Ce dracu, ba! Chiar sunteti asa prosti! El e conducatorul nostru iubit si de el trebuie sa ascultam, si daca el maine ne spune sa ne punem casele garantie la banca pentru imprumuturile primariei, asa trebuie sa facem! Traiasca tovarasul Zeus!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate